IRC-Galleria

BlamC

BlamC

let me see you stripped

Bändikisa 3.4Lauantai 04.02.2006 03:17

Oli aivan mahtavaa! 16 bändiä + Antihero. Yks niistä Slain eli me! jännitti ihan pirusti. Miika voi todistaa :> tärräs käet ja hyvä jos pysty seisoon. Tuntia ennen meän keikkaa eli 21.20 (tai sinne päin :) piti käyä hermokävelyllä, hermolimulla , hermosauhuilla ja hermoklementiineillä :>

Sitten tuli meän vuoro mennä sinne lavalle. eka piti hulluna säheltää rumpujen kanssa ym. muttta kyllä se sitten onnistu :) kaikki kaverit oli kattomassa kiitos<3 ja kannustamassa. kuulu vaan huutoja että " HYVÄ KUKKIS!!" se autto hirveästi. Ja varsinki ku näki että kaverit hyppi ja jamassa mukana. Toivottavasti tykkäsitte!! Tuomareina oli Jone Nikula, Katja Ståhl(kai) ja joku tyyppi. Rakastin tuota hommaa voisin tehä sitä koko elämän :)

Arvosteluissa kehuttiin meän Jonia! kuulemma just semmonen ku kitaristin pitää olla! :> ja näytettiin bändiltä mutta välissä kuulostettiin meluisalta kuin mieluisalta. mutta se asia hoituu kyllä :> eli me päästiin JATKOON! aivan mahtava olo! jännitettiin hulluna sitä poikien kans!! 6 bändiä 17:stä pääs.Ja me oltiin yks niistä!!! ja tuo oli vielä meän eka keikka!

hirveä kiitos pojille että keksitte ottaa minut mukaan <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.