IRC-Galleria

Blaster

Blaster

onko täällä elämää... eeei..

Haastetta toteuttaa hän...Maanantai 06.02.2006 11:07

Tehtävä

Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. No ainaski semmonen että stressaannun aikasta helposti minkä tahansa kaupungin liikenteessä / ruuhkissa,huolimatta siitä onko liikennevaloja vai ei. tai noh ei oo pakko olla mitään ruuhkaa. outo paikka riittää aivan hyvin. yritän siis etsiä joko vaihtoehtoisen reitin kohteeseen mihin olen matkalla, tai sit pyrin saamaan auton lähimpään parkkiin ja liikun jalan.. liikenteen häly alkaa ahistamaan.. tulee kait joku ahtaan paikan kammo :D tosin päinvastaista homma on silloin kun iltasella tai aamuvarhain on liikenteessä kun on vielä rauhallista.

2. Joka kesä on päästävä telttailemaan oli se sit vaikka omalla takapihalla, mikään ei voita teltassa köllöttelyä. :)


3. tämä ei liene mikään omituisuus, olisko enemmänkin pakkomielle: Auringonlaskujen / taivaanrannan valokuvaus. tiedän aina milloin on sopiva hetki mennä kuvaamaan. siinä vain on jotain..

4. Tonnikalaruisleivät mikrossa, juustoa ja tomaattia päälle.. njam.. :)

5. no itekseen puhuminen on enemmänkin sääntö kuin poikkeus, varsinkin jos on itsekseen. mukava todeta jotain ääneen. emmä osaa olla hiljaa.. pakko aina jotain höpöttää tai lauleskella.


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.