IRC-Galleria

Blippo

Blippo

Son of a preacher man

Työmatka huomennaSunnuntai 30.10.2005 21:03

Voi rähmä. Menee sekaisin tä mun sekava arkirytmi kun pitää noudattaa jotain aikatauluja!

Tavallisesti menen nukkumaan sitten kun väsyttää, ja herään milloin herään, ja menen töihin kun jaksan ja kykenen. Yleensä olen nukahdellut vasta siinä kl 3 aikoihin, sekä viikonloppuisin että arkisin...

Huomenna työviikko alkaa sillä, että menen Imatralle ja asiakkaan luo kouluttamaan. Juna lähtee 6:40 Pasilasta
Saa nähdä miten pää kestää sitä huomenna, että pitää herätä joskus 5:30 aamulla, noudattaa jotain aikatauluja.

Pitäisi varmaan käydä kaupassa ostamassa jotain evästä, että voi sit aamulla junassa syödä jotain aamupalaakin. Tai sitten vaan nukun koko junamatkan, jos osaan.

Nytkin on ihme väsymys päällä, korvia kuumottaa ja haluaisin torkahtaa. Mutta jos sen teen, herään takuulla heti siinä kl 01, valvon neljä tuntia, sit alkaa väsyttämään, ja vituttais että pitäis olla menossa ulos.

Pitää kai kituuttaa vielä muutama tunti, katsoa jotain Idolsia (<virne>) ja toivoa että tulee uni silmään sen jälkeen. Yleensä ei tule, ku kiukuttaa niin paljon se ohjelma. Suomalaisena versiona ainakin... Katselin yhtä jaksoa Ruotsalaista Idolia, ja voin sanoa että olen otettu! Svedut osaa oikeasti tehdä siitä ison shown, ja laulajat olivat oikeasti todella taitavia!? Mitä ihmettä? Miksi Suomessa ei osata vieläkään?

Hukkasin aikaisemmin tänään tunnin tai pari tai jotain Runescapen parissa. Nolottaa. Pelailen sitä vain siksi että pikkuveli on siinä niin taitava, itse mielenkiinnosta aloin pelailemaan. Nyt mulla onkin ihan kivat statsit. Eli selvästi liikaa pelitunteja takana. Tunteja joita käyttäisin mielummin aidosti sosiaalisiin puuhiin. Nimenkin siihen peliin valitsin tarkoituksella hieman provosoivaksi. Olen Birkenau.
Pari kertaa mulle on tultu huutamaan että olen Hitleri ja paholainen.
Hyvä että joku edes tykkää pahaa nimestä ja ymmärtää sen. Niiden kaikkien 10-16 vuotiaiden (joka yleensä tuntuu olevan suurin käyttäjäkunta kaikkialla... myös täällä) joukosta ei monella paljon historiatietoa tunnu kuitenkaan olevan.


Nyt laitoin soimaan kunnon vanhaa rokkia, Animals - House of the Rising Sun.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.