IRC-Galleria

Kayn kohta nukkumaan.Tiistai 06.11.2007 07:15

Taalla tosiaan on sattunu ja tapahtunu yhta ja toista ja nimenomaan sellasta mita ei kukaan edes odottanu. Ainakaan viela. Valilla on jotenki tosi arsyttavaa ku taalla ihmiset jotka asiasta tietaa kysyvat "how are you?" ku mita ne muka vastaukseks oottaa? Jotain "I am feeling SUPER good!" vai? Kyllahan sita saa kysya, mutta... joo.

Viikot vaan lentaa taalla! Ja lentamisesta puheen ollen, kavin sunnuntaina saksalaisen aupparin Lisan kaa yhella lentotunnilla (istuttiin vaan takaistuimilla, me ei lennetty). Meidan counselor on lennonopettaja ja se pyys meita mukaan ku se anto lentotunnin. Nauratti vaan ihan sikana kun me Lisan kaa tavattiin meidan counselor ja se oppilas Ann Arborin lentokentalla ja se oppilas oli sellanen parikymppinen jatka joka opiskelee taalla yliopistossa ja oltiin Lisan kaa etta okei, me ei tulla selviamaan tasta lennosta hengissa jos TOI POIKA lentaa. Sit selviski, etta oli se jo vuoden ajan lentany eli ei ollukaan mitaan hataa. Ja lentaminen kaupungin ylapuolella oli niin siistia, nain jopa meidan talon missa nyt asun. Sita ku katteli alaspain niin naytti ku ois pienoismallia kattonu.

Tanaan kavin kirjastossa hankkii kirjastokortin ja kavin myos pankissa tallettaa rahaa. Pitas muuten se Michiganin ajokorttiki hankkii ja ilmottautuu Washtenaw Community Collegeen opiskelijaks ja paattaa kurssit mitka otan. Kirjastosta lainasin Anne of Green Gables-leffat (ja Suomessa ne on naytetty tv-sarjana), paasen kattoo niita. :')

Ja vaa'alla kavin viikonloppuna kaverin luona eika taa Amerikka viela ainakaan oo painossa nakyny. :P Toivotaan etta ei tuu nakymaankaan. :D

Ja vihdoin saan myos adaptorin ostettuu Lisalta, ku se lahtee takas Saksaan viikon paasta eika se enaa sita tarvii.

Huomenna pitas sataa jo lunta. :O

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.