IRC-Galleria

BloodyEnd

BloodyEnd

Naapurin namusetä. ;)

PerjantaiPerjantai 19.09.2008 18:33

Aamulla heräsin taas siihen, että oli huono olo. Oli sitten sen verran paha, että oksu tuli :/. Sen jälkeen päätin sitten vielä mennä huilimaan, kun oli heikko olo. Heräilin sitten joskus 11 tienoilla, mutta ei se haittaa, koska on perjantai. :)

Ollut veto ihan pois koko päivän jotenkin, mutta ehkä tää vielä tästä. Katsoin pari leffaa ja join mehua.
Pyykkiä pesin koneellisen ja sitten jopa tällä kertaa muistin ne ripustaakin. Nyt voisi vähän aikaa olla koneella ja odottaa, josko huono olo taas hetkeksi vähän helpottaisi. Tää on kyllä kumma. :O

Jossain vaiheessa tänään pitänee tiskailla tiskejä taasen pois. En oikeesti tajua miten kaks ihmistä voi tehdä näin pirun paljon tiskiä *huokaa*. Ja jotain pitäis kaupastakin ostaa, että sais syötyäkin. Budjetti 10€, eli eipä ole mitään juhla-ateriaa vissiin luvassa, mutta kai tästä selvitään. Onneks alkaa viikonloppu, vaikka en nyt tiedä miten se mun elämään oikeastaan tällä hetkellä edes vaikuttaa.

Ens tiistaina sitten sydämen ultratutkimus ja se vähän hirvittää, mutta enköhän selviä siitä hengissä (jos edes löydän itteni sinne sairaalalle). :D

Ostin muuten eilen tyrnimarja,mandariini, appelsiini mehua, enkä voi sitä kyllä kenellekään suositella. Oli ihan tyhmän makuista ja "sokerina" pohjalla tosi ällöttävä jälkimaku. Meni sekin euro hukkaan perskele. Onneksi tuttu ja turvallinen halpis appelsiinituoremehu oli silti ihan yhtä hyvää kuin aina. Ja mango pilttikin oli pitkästä aikaa tosi herkkua. NAMS.

Musiikki on ihana asia, että sitä nauttiikin siitä, kun voi kuunnella musiikkia ihan kaikessa rauhassa. <3 Ja sain tänään postissa jonkun ihme taloustutkimus jutun mis on papereita mitkä mun pitäs täyttää ja sit voin voittaa jotain palkintojakin. Mikä lie on. Pitänee jossain raossa ihan huvikseen täytellä noi, jos jaksaa. Eihän sitä koskaan tiedä, vaikka voittaisinkin jotain, vaikka se olisi kyllä mun arpaonneni tuntien suunnattoman suuri ihme!

Tekee hirveesti mieli semmosta tosi hyvää omena, appelsiini, ananas mehujuttuu mitä tehtiin villen kanssa eilen. Se oli herkkua. Ja mun mielestä siinä maistui ihan vähän tuore metsämansikka, mut ville ei sitä maistanu. O_O Ehkä mulla on vaan herkempi makuaisti, tai täysin kieroutuneet makuhermot, mistä sen tietää. :D

Jos joku haluaa lahjoittaa meille astianpesukoneen, niin otamme enemmän kuin mielellämme sen vastaan. Tulee hulluksi, kun joutuu käsin tiskaamaan kerspeles sentään.

Nyt Soe ja lujjoo: Klamydia - Tango delirium "Klamytologia cd2"


Pitäkää huolta.<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.