IRC-Galleria

BloodyEnd

BloodyEnd

Naapurin namusetä. ;)

HuhheijKeskiviikko 30.07.2008 01:20

Ompas ollut päivä.

Viime yönä ei nukuttu minuuttiakaan, koska tiedettiin, ettei muuten päästäis aamulla ylös sängystä, kun pitäis liikenteeseen lähteä.
Siinä sitten vähän jälkeen kahdeksan lähdettiin oyssiin ajelemaan ja ensin verikokeeseen ja sitten tuli vielä käytyä ultrassa ja lääkärin juttusilla. Sovittiin uudet tapaamiset ja muuta asiaan kuuluvaa.

Sitten kaupan kautta kotiin ja väsyneenä laittamaan ruokaa, josta sitten seuras se, että perunat oli vähän liian kauan uunissa ja niistä tuli kovia, mutta kyllä ne jotenkin meni alas, kun oli nälkä.
Kaupasta tuli ostettua "pari" tölkkiä energiajuomia. Ja niitä on tässä sitten hörpitty. Pöydät täynnä tyhjiä mad croc, teho, rodeo ja muita tölkkejä.

Kovasti koitettiin aikaisemmin katsoa animatrixia, mutta kun molempien tila oli se, ettei silmät enää pysyneet auki niin todettiin viisaammaksi mennä päikkäreille. Siellä tuli sitten parikolme tuntia nukuttua sikeästi ja kyllähän se jonkun verran helpotti. Ainakin siinä määrin, että silmät pysyy auki (toistaiseksi).

Nyt vielä vähän puuhastelua ja sitten sänkyyn nukkuilemaan.

Huomenta. :) Keskiviikko 23.07.2008 10:13

Eikä edes väsytä, yö valvottu. :P

Mikä univelka? O_oMaanantai 21.07.2008 08:56

Tänään kotiin. <3Torstai 10.07.2008 13:19

Luojan kiitos. <3

[Ei aihetta]Torstai 10.07.2008 02:11

Ihminen X kuvottaa, oksettaa, ärsyttää ja ällöttää mua kaikilla mahdollisilla tavoilla juuri nyt. Haluaisin mahdollisimman kauas KO. henkilöstä, mutta no can do ja kaiken lisäksi miun rakas on samassa huoneessa tuon ihmisen kanssa, joten en voi mennä ees sen kainaloon piiloon. VTTU.

PS: Tää vitun netti pätkii koko ajan ja mua vituttaa ihan armottomasti! Tapan kohta kaikki.

Huhheijaaa.. Lauantai 05.07.2008 19:19

Olipas taas reissu. HUH. Ei kyllä enää ikinä koskaan milloinkaan tollaiselle reissulle, missä mennään linja-autolla jonnekim hornan tuuttiin. Yhteensä tuli linjurissa istuttua jotakuinkin 24 tuntia, eikä ollut mitenkään liian mukavat penkit niissä busseissa.

Muuten reissu oli kyllä ihan miellyttävä ja enimmäkseen oli hauskaa. Pieni harmitus iski kuitenkin siinä, kun multa lähti ääni ihan totaalisesti, eikä se vieläkään ole palautunut. Eilisen illan kimitin niinko pikkutyttö, kun muuhun en kurkkuni takia kyennyt.
Rahat siellä tietenkin meni, mutta tuli kyllä ostettuakin vaikka ja mitä. Kaljaa, lonkeroa, siideriä, viinaa ja ties mitä. Ja parit kivat hajuvedet tietenkin. :) Ja ville sai ihka oman lexuksen ja rotikankin vielä, kyllä kelpaa.
Vilnassa oli nättiä ja ilma oli koko ajan kerrassaan huikea. Tosin vähän tuotti vaikeuksia siellä se, että kaupoissa käydessä henkilökunta ei tietenkään puhunut suomea, eivätkä oikeastaan juuri missään edes englantia. Kaupanteko hoitui siis yksittäisillä sanoilla ja osoittelemalla tuotteita, jotka halusi ostaa, se oli jokseenkin hankalaa, mutta kyllä siitä selvittiin.
Hotellihuone oli tosi hieno, mutta pienenä miinuksena se, että meidän huoneessa ei ollut kylpyammetta! Onneksi pääsin sitten viimeisenä iltana äiskän ja iskän huoneessa käymään pitkässä ihanassa vaahtokylvyssä, se oli ihanuutta.
Käveltyä siellä kyllä tuli melkoisen paljon, mutta eipä se haitannut, kun hotellilla sitten odotti taas ihanan pehmeä sänky. ^__^

Nyt vielä parikolme päivää täällä landella ja sitten taitaa olla parempi suunnistaa kotiin päin. Jouduaan tosin varmaan vuokraamaan joku pakettiauto, kun tavaraa on niin kamalasti. Tuolta reissusta kun tultiin niin meillä oli kaksi isoa putkikassia ja yksi valtava vetolaukku, joka on aivan täynnä; siihen vielä lisäksi kaksi lavallista kaljaa ja yks lava lonkeroa. Siihen sitten lisäksi se, että mulla olis tarkoituksena roudta täältä tavarani pois. Kotiteatteri, laatikosto, kamalasti kirjoja ja muita mun tavaroita. Ihan pikkuautolla ei taideta selvitä, mutta ei se mitään meinaa.

Vitun stressiKeskiviikko 25.06.2008 03:17

Tsiisus, että osaakin stressata kotona käyminen pahasti. :S


Niin ja vitusti kiitos sille, että piti ottaa kaikki lävistykset pois. Lopputulos: oikea korva aivan vitun kipeä, kun traguksen reikä ehti mennä osittain umpeen ja vedet silmissä sitten puskin sen korun väkisin läpi. Tai no huulikorun, koska rengasta siihen en saanut mitenkään. Nyt mulla sitten on antihelixin kaareva tappi huulikoruna. :D

HuomendaTiistai 24.06.2008 11:03

Aamun piti alkaa klo. 6.30, mutta kellon soidessa väsytti ihan järkky paljon ja ulkona satoi vettä ihan kiitettävästi. Herätys olikin sitten klo. 7.30 ja sujui jo paljon paremmin kuin edellinen yritys, vaikkakin edelleen väsytti ja taivaalta ripsi vettä.
Sen jälkeen sainkin sitten käyttää hetken pohdiskellen vaatetustani, jossa ajan säästämiseksi ei saa olla mitään, missä edes voisi olla metallia. Seuraavaksi sitten pitääkin koittaa löytää jostain tämän asunnon kätköistä miun hajusteeton deodorantti, kun en voi hajustettuakaan laittaa sairaalaan mentäessä.
Vähän ennen yhdeksää sitten bussi pysäkille ja kolmosella OYS:in suuntaan ja siellä sitten odotellaan ensin, että pääsen lääkärin puheille (?) ja sitten magneettikuvaukseen. Luvassa siis myös taistelu minä vs. lävistäjän kiristäneet lävistyskorut, joita en ole koskaan irrottanut. :s
Siitä sitten tovin aloillaan makoilun jälkeen (30-60min) pitää vielä koittaa keksiä, että mihin minun pitää mennä verikoe antamaan.

On se mukavaa sairastaa.

Pahinta tänään-Indica<3Maanantai 23.06.2008 02:11

Pahinta tänään on valkea valo,
Joka silmiini lyö, eikä varjoja varo
Sillä pahinta tänään on valkea valo
Mene pois, mene pois, mene pois, pilaat pimeyteni

Huuhtele vaan, minä olen pesunkestävä, en voi auttaa
Tietenkin saat maalata sun taivaat, riittää lampaita laumaasi
Joskus on vaan ryömittävä mullan alla suu täynnä likaa
Jokainen saa nähdä sateenkaaren kaikki päädyt, pimeimmät taivaat
Rinnalleni en tarvi joukkoasi
Mä pysyn jaloillani, kun kaitsen murheitani

refrain:
Sillä pahinta tänään on valkea valo,
Joka silmiini lyö eikä varjoja varo
Sillä pahinta tänään on valkea valo
Mene pois, mene pois, mene pois, pilaat pimeyteni

Kiillota vaan, puhtaan allekin lopulta maa värin antaa
Armoa jaat, antaisit mieluummin mun syntini kantaa
Rinnalleni en tarvi joukkoasi
Mä pysyn jaloillani, kun kaitsen murheitani

Sillä pahinta tänään on valkea valo,
Joka silmiini lyö eikä varjoja varo
Sillä pahinta tänään on valkea valo
Mene pois, mene pois, mene pois, mene pois

refrain

Rinnalleni en tarvi joukkoasi
Mä pysyn jaloillani, kun kaitsen murheitani

Pahinta tänään on valkea valo,
Joka silmiini lyö, eikä varjoja varo
Sillä pahinta tänään on valkea valo
Mene pois

Sillä pahinta tänään on valkea valo,
Joka silmiini lyö eikä varjoja varo
Sillä pahinta tänään on valkea valo
Mene pois, mene pois, mene pois, mene pois

refraïn