IRC-Galleria

Bluemaze

Bluemaze

"Jon Doe" on julkkis kotkassa
Eihän alko oo pahast ?? ( kait) ;)

taidat olla nykyään aina kännissä..AINA!!alkoholisti lähes..

Kerron sulle nyt samointein miks. Ja oon ite huomannu saman asian. Mitä tahansa tein/teen, niin PAHEIDEN MÄÄRÄ ON VAKIO !! Sama kun E=mc2..

Lähes lääkärin pätevyyden saavuttaneena, kerron. Esim.. C, D vitamiinit ovat hyvin tärkeä osa ettei saa syöpää, ja sitä saa mm auringon valosta jne.. No solaruimhan kuitenkin on pahasta, mutta hyvästä, koska se paksuntaa ihoa ja lisää jo C vitamiinin
tuotantoa. Elämä itsessäänkin siis aiheuttaa syöpää, mutta kyse on tasapainosta ravinnon ja vaikka alkoholin kanssa.. Mikä sinällää on terveellista pienissä annoksissa päivittäi. Tosin taas ns, riippuvuus ja liikaköyttö aiheuttaa maksakirroosia. Ja kuntosalilla taas voi loukata ittesä, toisaalta sopivasti on hyväksi.. Mut jos vaik niksautat pysyväst polves kuntosalil tai vaik kadulla. Nii siinhää sit urheilet. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.

Mutta mm runsaasti kahvia juovilla tämä taas vaikuttaa maksakirroosia estävästi.
Noh.. Pulla kahvi, nikotiini elämän vitamiinit. eli mitä tässä vielä pähkäillään. Kuntoilu ja muu taas parantaa asiaa. Jo hurja flunssa, huosti hoidettuna saattaa lyhentää elinvuosia muutaman. Ok. tupakointi on vaarallist, mut niin on elämäkii. Ja vahinko ei tuu kello kaulas. Voi vaik jäähä rekan alle, tai saada ebolan, lintuinfluenssan tai muuita jotka tappaa melkee varmast. Taas kessusta, nikotiinihan on piriste, ja lisää suolen sekä aivojen toimintaa. Ja pitää hoikkana. Joten taas se on hyvä. Lopetas tupakointi, nii voi jösses ;) Taas lähtee viikkoja elämäst. Et on varmaa paremp olla polttamatta. Mutta taas baarissa altistut sille kuitenki. Joten sanotaako. Yks vitun hailee kuollaa kaikki varmast, joskus..
Tosin hauskanpito, kuten ns. hyvä fiilis pidentää ikää ja lisää hyvien ja parantavien hormonien tuottoa aivoissa. Mutta mutta mutta, murehtiminen elämästä taas vähentää sitä. Joten
päättele itse...Joten pidetään vaan hauskaa.

Siis pienessä pitkin päivää on paljo paremp, ku hurja känni iltasin tai
yrjöö johtava tenuttamine lauantaina, ja perjantaina ja ke.
Ei tuu siis keholle superkestämist ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.