IRC-Galleria

Aamu nörtin.Sunnuntai 10.06.2007 09:00

Meni siinä ilta (ja melkein koko yö) hiukan dataillessa ja telkkaria tuijottaessa. Nukahdin sitten kumminkin neljän tienoilla.

...zZzZ... (univaihe)

"Wuf Wuf ÄRRR WUF WUF WUF..." sanoi koiramme noin klo 04:55 kun eräs veljeni ystävä tulee ovellemme. Vaikka veli menikin jo pihalle, niin koira jatkoi haukkumista ainakin 5minuuttia ja se oli riittävä herätyskello minulle. En saannut enään silmiä kiinni, kun tämä vieras ja veli juttelivat kovaan ääneen veljen huoneessa.

No päätin sitten nousta sängystä ja puin shortsit ja t-paidan päälleni. Löntystelin keittiöön ja jotenkin vain automaagisesti pistin kahvin tippumaan. Join sitten kahvini /MUSTANA/ kera kahden lusikallisen sokeria omassa huoneessani ja katsoin jotain äärettömän paskaa jenkki/britti-leffaa canal+:lta.

Sen jälkeen vielä heitin C-vitamiini poretabletti juoman naamariin ja pesin hampulini. (Sähköhammasharjalla, jotta veli ja tämä hänen vieraansa varmasti huomaisivat minun heränneen heidän takiaan.)

Sitten sain ajatuksen mennä autoon istumaan ja kuuntelemaan jotain laadutonta aamushowta, ihan sama miltä kanavalta. Mutta pihalla huomasin veljen sählymailat ja aloin vähäsen lämimään sählypalloa siinä pihalla (jep, vähän yli viisi aamuyöstä. Kyllä vähän joku random-postimies katseli siinä kun autolla ajoi.)

Nääh, en jaksanut vielä mennä takaisin sisään vaan nappasin fillarin avaimen, avasin lukon ja asetuin istumaan tämän lasten maastopyörän päälle. Polkasin pyörän liikkeelle pihastamme köykäisin ja hiukan väsynein liikkein.

Pian huomasinkin jo polkevani ns. täböllä fillariani vain lintujen ja rikkinäisen etulokarin säestämänä. En viittinyt mitään pitempää lenkkiä vetästä heti aamusta, siitä voin syyttää vaikka rikkinäistä vaihteistoa. Kyllä kuitenkin tälläiselle nörälle tapaus oli niin rankkaa, että piti lippiskin kääntää niin, että lippa osoitti tulosuuntaani ja pulisongit lepattivat kuin mustekalan lonkerot japanilaisessa keittiössä.

Ärsyttävän jyrkän mäen jälkeen saavuin takaisin kotipihalleni ja vielä niin voittajafiiliksillä kun olin liikenteessä, niin sylkäisin olkapääni yli.

En ole varma olenko unessa nyt, mutta tuskin unessani tälläisen saavutuksen jälkeen tulisin kirjoittelemaan IRC-galleriaan päiväkirjaani. Noo... saa nyt katsoa, että tuleeko tämä toistumaan. (Veli kuitenkin lähtee aina 04:30 arkisin töihin, että jos hän herättäisi... tai sitten ehkä ei.)

Tänään ajattelin chillailla, chillailla koneella, chillailla telkkarin ääressä, chillailla vähän pihalla, chillailla lisää koneella, chillailla suihkussa, chillailla keittiössä.

Niin ja vielä tähän lopuksi: en ole pepsin kova ystävä, mutta kyllä maistuu hyvältä nyt :)

Ja ja ja jos saan vielä terkut lähettää, niin terveiset Suville joka tuli ulkomailta \o\. Ja ja vaikka Taaville kun se on niin kalju. Topille kun se kattelee aamuyöstä surkeilla näyttelijöillä pilattua elokuvaa. Aleksille, kun se lupasi kuvata minun pyytämiä asioita :). Ja kaikille niille muille papanoille, jotka nyt unohdin mainita.

Pistetään nyt vaikka aamun kipaleeksi: Zen Café - Aamuisin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.