IRC-Galleria

Bonnette

Bonnette

Ikään ku leimasimena.

AIAIAIIAIAI MÄ EN KESTÄÄÄMaanantai 02.08.2010 05:42

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD EI LUOJA

"Minä: Heihei hanibanibansku <3
Arttu: Mäki sua <3
Suljin mesen. Se pyykispoika katsoi minua ja sanoi että mennäänkö minun pinkillä tietokoneella nettiin. Sanoin että joo. Sitten se poika kysyi että tiedänkö minä mitä seksiminen on.

Minun 16-vuotias isosisko oli kuulemma seksinyt joskus. Pyykispoika sanoi, että katsotaan yhdessä koneelta kun ihmiset seksivät. Se kuuosti mielenkiintoiselta joten suostuin ja sanoin että katsellaan vain.

Pyykispoika laittoi videon päälle jossa leipurinaisella oli niin lyhyt hame että se ei peittänyt pyllyä ja me nähtiin sen pimppi. Se nainen teki torttua ja uunista putkahti mies, joka oli alasti.

Sitten se mies alkoi hipliä sitä naista ja sitten ne teki seksiä. Kuului vain UUH ja AAH. Pyykispoika sanoi, että se mies laittaa pippelinsä sen naisen pimpsukkaan. Minä sanoin, että no hyi, se on ihan sikanoloa.

En heti huomannut että pyykispoika oli laittanut käden gebardiboXereihin. Huusin että "Hyi, kaivatko sinä pippeliäsi?!" Pyykispoika vastasi, että kaikki hänen kaverinsa tekevät niin, kun ihmiset seksivät tietokoneessa,

"Kun mies ja nainen seksii, mies laittaa naisen pyllyyn vauvasiemeniä. Ja kun se siemen on kasvanut vauvaksi, nainen työntää vauvan ulos peppulihaksillaan", poika kertoi.

Minä ihmettelin, että miten se tähän liittyy. Pyykistyyppi sanoi, että siksi pitää käyttää gorzua. Silloin ei voi tulla vauvaa. Minä en ikinä haluaisi vauvaa, koska sillon muotoni katoaisivat ja muuttuisin tasapaksuksi.

Poika otti gorzun laatikosta.

Katselin poikaa kun hän laittoi pippeliinsä gorzun. "Tää on nin ihanan teinii, íhkuu", sanoin pojalle. Hän kiskoi housut jalastaan ja näin hänen pippelinsä. Se näytti madolta.

Kun minulla ei ollut enää pikkareita, hänen matonsa pujahti pimppiini. Se sattui, mutta jatkoimme silti. Se oli siistiä!!1 Lopetimme jonkin ajan päästä. Lakanoissa oli verta, sekin oli ihan sikasiistiä.

"Mikä sun nimesi on?" kysyin pojalta. Hänen nimensä oli Pentti. "Uuh aah Pentti, työnnä vielä sentti!" sanoin ja hän sujautti kastemadon takaisin. Sitten huomasimme, että gorzu oli poissa.

Sitten tapahtui jotain tosi ihanaa. Pentti sanoi, että se oli origami. Saimme monta origamia. Me ollaan nyt tosi rohkeita, kun me seksittiin salaa."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.