IRC-Galleria

BornFromSilence

BornFromSilence

loves to be me !

Uusimmat blogimerkinnät

57 päivää...Maanantai 04.02.2008 00:30

...siihen, että nään Tokio Hotelin Saksassa <3 En malttais odottaa.

Oli taas kiva viikonloppu. Katottiin Helin kanssa leffoja. :p Requiem for a Dream ja 10 Things I Hate About You. Huomenna on joku valokuvaus liittyen yhteen koulujuttuun. Päästään johonkin mainokseen tai jotain. :D Pitää olla edustava !

Mami ja papi on sisustanu tänään uusiksi kämppää siitä asti ku tulin kotiin, eli jostain puol kolmesta asti. O__O Mutta olen kyllä siis tyytyväinen tuloksiin (varsinkin kun saan VIHDOIN mun oman ihanan valkoisen hyllykön mun huoneeseen)!

Ens sunnuntaina on se Glorian muotinäytös Turussa, johon mennään isolla porukalla. :) Ja Jenni luultavasti ajaa sinne... iiiiiik.
Tulikin mieleen, että pitää käydä katsomassa, olisko Sokoksessa vielä yksi semmonen kiva paita. Ja pitää käydä huomenna vielä tutkimassa tätä työssäoppimispaikkatilannetta. Saatanan Seppälä, se ei oikeesti voi olla niin vaikeeta. :D

Väsyttää sairaasti. Valvottiin eilen Helin kans puol viiteen, pelattiin Trivial Pursuitia, juotiin kokista, kuunneltiin musiikkia, tanssittiin ja naurettiin. Juttu oli myös sen mukaista.

"Sä voit sanoo kyl et: 'Tää oli siis tosi susi keikka!'" :DDDDD



Ens viikolla näyttö, jei.

np: Tokio Hotel - Schrei &lt;sydän&gt;

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.