IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

Uutta musiikkia!Perjantai 26.05.2006 03:53

Uutta musiikkia, yeah! Tilasinpa kaksi levyä, toinen on Itkevän tytön ensimmäinen pitkäsoitto nimeltään Yö kylpyammeessa. Levy yllätti positiivisesti. Turhankin hienosteleva taidekikkailu jätetty vähemmälle ja muutama biisi on ihan rehellistä rockia. Toki omaa tyyliä unohtamatta. Tasapainoinen kokonaisuus kaiken kaikkiaan. http://itkevatytto.kaakao.fi/

Toinen hankkimani levy on Lady Escapen Sally -niminen EP. Se on ilmestynyt jo viime vuoden puolella ja kuulin sitä talvella. Harvinaisen valmiin kuuloista rokkia soittajien nuoresta iästä huolimatta. Bändi ei ole yhtään pitkäsoittoakaan vielä julkaissut. Sitä päivää odotan mielenkiinnolla. Keikkailevat uskomattoman tiiviisti. http://ladyescape.net/

Näitä tässä on veivailtu pari päivää eestaas.

Hohoo, #mul_on_skypeKeskiviikko 22.03.2006 03:19

Vastustelin pitkään tätä harppausta kommunikaatioteknologian käyttöönotossa, mutta tänään se sitten tuli asennettua. Voi kommaa!!!

Trombit tempoo tajuntaa 6.-30.3.2006Maanantai 06.03.2006 22:26

http://www.trombit.net/ ja 103,1 MHz analogiaverkossa ruuhka-Suomessa.

MOI, MUL ON MESE!Tiistai 28.02.2006 21:05

Moi, mul on mese, tai oikeestaan se on Miranda. Olen vihdoinkin katu-uskottava teinienkin piirissä. Voi kommaa!!! brdead@hotmail.com Siinä on ICQ:kin samassa, ICQ-numeroni on: 94292288.

UUSIS!Torstai 23.02.2006 01:32

Markku Uusipaavalniemi, määriksesi ovat jumalallisia! TORILLA TAVATAAN!
No en listaa. Voisin listata niitä kyllä hyvin paljon, jos listaisin. Sen sijaan voisin listata ainakin 5 omituista tapaa käyttää galleriaa.

1. "Moi mulla on tämmönen päiväkirja tänne ja tännehän suollan ihan kaiken mitä päivän aikana tapahtuu, viis siitä vaikka sitä voi 5 miljardia muutakin lukea. Niin ja Annillakin oli ihan kamalat korvikset tänään koulussa."

2. Käytän galleriaa zättimiseen. Zättiviestin sisältöarvo jää vain hyvin ohkaiseksi.

3. Pidän galleriaa eläinnäyttelynäni. Omia tai naapureiden, ketä kiinnostaa.

4. Olen saanut syntymäpäivä/joululahjaksi webcamin ja tukin gallerian n. 100:lla ihan samanlaisella webcamerakuvalla eri asennoissa ja ehkä jopa eri vaatteissa. Ilmeistä ei niin väliä.

5. Laitan galleriaan kaikkia hassuja kuvia, mihin internetissä surfatessa törmään. Valitettavasti suurin osa niistä on jo moneen kertaan nähtyjä. "Ai mitkä tekijänoikeudet?" "Ai miten niin ei kerro musta?"

En ommaa tätä listaa kenellekään enkä myöskään välitä tätä tai lähetä terveisiä yhtään mihinkään. Pliis teinit, opetelkaa äm-irkkaamaan ensin ja tulkaa vasta sitten tänne galtsuun, jookosta, kookosta? Tai no, ehkä parempi ku ette edes sen jälkeen tule.

Ai niin, yks juttu vielä: Työkaverit mut tänne lähetti. Valitsen neiti C:n.

Älkääkä ny jumalauta alkako tätä listaa apinoimaan. Muuten mörökölli sinut vieköön.

Tiesittehän, että...Maanantai 02.01.2006 03:08

ripuli on märkää kakkaa. Lisäinformaatiota aiheesta: http://www.mikseri.net/music/play.php?id=178304&type=dl.

ns. talviTorstai 24.11.2005 19:18

Mikä hiton talvi tämä tällainen on? Yhtenä aamuna oli sentään 5-10 astetta pakkasta, mutta se talvi ei kestänyt kuin päivän. Tahtoo jo lunta ja pakkasta. Talvi on kiva asia. Talvella voi tehdä lumiukkoja ja lumienkeleitä ja heitellä lumipalloilla viattomia ohilkulkijoita. Hemmetin vaikeata pukeutuakin kun aamulla saattaa olla kylmä ja sitten iltapäivällä lämmintä. Jos minä saisin päättää peruuttaisin kevään ja syksyn kokonaan. Kesä ja talvi ovat ainoita tarpeellisia vuodenaikoja.

Älkää kasvako vanhoiksi!Lauantai 29.10.2005 01:56

Kun kasvaa riittävän vanhaksi alkavat krapulat kestää päivän-kaksi jopa kolmekin. Ei terveellistä. Pysykää nuorina, niin krapulatkin pysyvät kohtalaisina.

Räm Räm!Tiistai 25.10.2005 20:01

Onks tää ny se irk?
- Vanhemmat »