IRC-Galleria

Brenon

Brenon

Roolipeliaddikti

Uusimmat blogimerkinnät

Blogimerkintä

« Uudempi -

Todellakin uudet kujeetMaanantai 09.11.2009 00:41

Olisiko tämä uuden ajan alku, kun pieni loksipetterikin alkaa blogiaan käyttämään useammin kuin muutaman kerran vuodessa. Vuosi 2009 on ollut iloja ja suruja täynnä elämässä joka on mennyt niin ylä, kuin alamäkeäkin.

Kesä oli ja meni, nyt talven jo kolkutellessa ovea on helppoa toivoa jo kuinka olisikaan lämmin ja sitä voisi istuskella puistossa relaten ja levyttäen. Jos ensimmäinen kesä rastat päässä oli tällainen, niin jatkossa tulee olemaan varmaan vielä hauskempaa ja värikkäämpää.

Tällä hetkellä tuntuisi elämän taas olevan jonkin sortin noususuhdanteessa, ellei jopa vähitellen aika lähellä sitä huippua. Lyhykäisyydessään tuntuisi että tämän vuoden suurimma muutokset ovat olleet: Sivarista kesälomalle, kesälomalta töihin, töistä kesälomalle, kesälomalta opiskelijaksi, opiskelijasta työttömäksi, työttömästä työharjoittelijaksi ja loput oikeastaan ovatkin jo tulevaisuutta.

Mitä mahtaa tuoda tullessaan vuosi 2010, ensi kuukausi tai ensi viikko? Siirtymävaihe tuohon tulevaisuuteen on ollut jokseenkin risuinen, mutta aina sitä tuntuu jotenkin pääsevän elämässä oikeasti vähän eteenpäin.

Olen varmaankin kasvanut ainakin vähän paremmaksi ihmiseksi, tai ainakin vanhemmaksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.