IRC-Galleria

Okei. Pakollinen selostus hiuksista.Lauantai 21.03.2009 22:33

joo siis. Toi perusväri oli just se mitä aattelin mut raidoista tuli liian paksut ja vaaleet. Ja unohin siellä paikan päällä että halusin kasvattaa otsiksia, niin ne meni sit siinä.

Tää tuntuu vähän oudolta. Paljon kevyempi, ennen se oli sellanen järkyttävä pehko, ja nyt sitten.. Tää tuntuu vähän liian paksulta ylhäältä verrattuna alaosaa ja 8'DD Enmätiijä. Näitä pitää käsitellä ihan tajusti ettei pöhötä. Ajaudun konkurssiin lakkapullojen ja muotovaahtojen takia. Kun näitä ei vaan voi jättää käsittelemättä.

ja öö. no plussaa tulee siitä että pesuaineista menee vähemmän ;D Ja nää ei oo niin tajussa. Niissä entisissä oli latvat niin huonot että ei pysy millään hyvin. ja kiva nyt kun on vään tummempi väri. Valokuviin saa vaihtelia enemmän ;D Tummiin saa niin miljoonaa eri sävyä yms. suht nätisti.

No joo ne otsikset. Mun hiukset on on vään luonnonvänkyrät niin oudoikshan ne pyörtyy. Pitää pitää sillein eessä raidat puolipiilossa että on ok. Kun muuten ne raidat tulee esiin tai nousee pystyyn. Koitin kotona vielä tänään aamulla vähän fiksailla niitä etuhiuksia, se oli vähän epätasanen toiselta puolelta. Ja sit sillein vedin ihan suoraks vedellä ja leikkasin sen tasapituiseks sillein.. öö. kyl te tajuutte.

Kai tää vaatii vaan totuttelua. Ponnarille kun laittaa niin tulee ihan joku töyhtöhyyppäolo kun niitä on niin vähän ja sit jää noi etuhiukset vapaaks ja pöhöttämään. hmhm.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.