IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 07.06.2009 16:00

Naiset vastaa ilman ILMAN mitään apua, ei googlea tms. Toivottavasti toisilta ei myös pöllitä vastauksia että omasta päästään ja tiedoistaan kirjoittaa (:

- Paitsio (Jääkiekkotermi) = no pelaaja on vastustajan puolella siellä onksenyt punainen vain sininen viiva se toisikslähimpänä maalia, mut kuitenkin. Maaliviivan ja keskiviivan välisen viivan yli ennen/ilman kiekkoa.

- Moottorin kuutiotilavuus = kuinka iso se moottori on. Ilmoitetaan kuutioina

- Mitä eroa on 2-tahtibensalla ja normaalilla? = oon mää tän joskus tienny. Eri kulkuvälineisiin? pff.

- Vanteiden pulttijako = vanteet kiinnitetään pulteilla ja ne jaetaan tasaisesti 8'D

- David Beckham = pelaa jalista, hyökkääjä, joku sano joskus että se liikku vähemmän jossain pelissä kun niiden maalivahti. = laiska

- Ylämummo = Maali joka toimitetaan ylös.

- Lista-avain = semmonen millä avataan noi talojen listat että pääsee pesemään pölyt sieltä sisältä -> joo ei mitään hajua.

- Räikkä = Joku semmonen lerppu esine joka suojaa jotain? örm. tai sit se on se sellanen mitä pyöritetään ja sit se natisee? vai pööf. gär.

- Syyläri = syylien kasvattaja

- Ram-Muisti = no VIHDOIN. Random Access Memory eli yleiskäyttömuisti eli keskusmuisti eli se tietokoneen muisti jotain noi kaikki ohjelmat käyttää. näin ympäripyöreästi sanottuna.

- Mitä tapahtuu CTRL+X yhdistelmällä? = no siis gimpissä esim se leikkaa valitun alueen. Kai se toimii tekstinkin kanssa yms.. eli cut-toiminnon pikanäppäin.

- Mistä tulee lyhennys ESC = Eurovision Song Contest euroviisut, mutta sit on se nappikin ja se on Escape ja sit vielä auton ajovakautusjärjestelmä mutta sen nimeä en muista sillein pitkästi.

- Funktion 2X Derivaatta = no matikka matikka. Oon mä ton sanan joskus kuullu plöö. Joku kulmajuttu kai.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.