IRC-Galleria

RISTIROCK 2008!!Tiistai 26.08.2008 13:17

Ristirock oli lauantaina 23.8. taas kerran. Ja me lähdettiin sinne seurakunnan kanssa. Oli mahtava reissu, kivat bändit ja upeat kanssaihmiset. Kiitos teille Tiia, Jarno, Jyri, Milana, Samppa, Hanna, Jake ja monet monet muut. Mutta erityisesti teille, olette aivan ihania ja rakastan teitä jokaista!
Päivään mahtui tosiaan monta esiintyjää, ehdottomina kuninkaina Tera ja The Rain 20-vuotis juhlajulkaisuineen. Loistava fiilis jäi näistä. Myös Deukkis veti hienosti. Eikä muissakaan bändeissä vikaa ollut. Konserttien välissä oli messu Kalevan kirkossa. Kirkko oli ihan täynnä (mä istuin tilan puutteen takia Jarnon sylis :D) aivan ihania ihmisiä. Hyvä että oli paljon väkeä. Mulla pikkasen sokerit laski siinä, onneks Hanna ja muut huomasivat ja kiikuttivat minut lähimpään ruokapaikkaan.
Tankkauksen jälkeen suuntasimme takaisin metroautoareenalle (kirjotetaanko se noin?) jälkimmäiseen konserttiin jonka Deukkis räjäytti auki. Ilta kului mukavasti ystävien seurassa bändejä kuunnellen. Välillä oli pakko istua sivussa ettei ihan näännytty. Löysin laukustani saippuakuplia joita Jarno-poju sitten puhalteli meidän muiden päälle. Kimaltelivat kivasti valojen välkkeessä :)
Ilta loppui tosiaan The Rainin juhlakeikkaan. Meno oli mahtava, meikäläinen hyppi edessä ihan läkähdyksiin asti. Oli kiva kuulla välillä uutta tuotantoa, aiemmat osaan jo ulkoa :p Lopulta kipitimme bussille ja matka takaisin Porvooseen alkoi. Bussissa oli hauska mutta pikkusen väsynyt tunnelma. Jake ja Hanna ärtyivät Varislauluja lauleskeleville Sampalle ja Jyrille ("100 varista, istui aidalla, silivatiseilaasilivatiseilaa 1 lensi pois! 99 varista....) ja pojat saivat mm. Hannan lääkepullosta päähänsä. Ihan oikein niille :D Lopulta bussi tuli Porvooseen josta meitä heiteltiin kotiin. Oli ihana päivä. Todellakin. Ensi vuonna uudestaan <3

P.S. Mukaan tarttui:
-Ice Scream : Finnish Metal Collection
-Stryper : Reborn
-Friction : These Five Down
-The Rain : Yhtä kuin voitto

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.