IRC-Galleria

BrokenDiamond

BrokenDiamond

Dead, but not allowed to die ~ Alive, but as good as dead

Perus työpäivä.Maanantai 30.04.2012 20:00

-Kun olin laittamassa shampoita paikalleen kyykyssä, niin noin neli vuotias vaaleahiuksinen pikkupoika tulee läimäyttämään minua takapuolelle kaikin voimin, sitten kun käännyn, niin pikkupojan isä vain hymyilee minulle ja nostaa peukkunsa pystyyn.
-Kun olin kempsu-puolella, niin eräs venäläinen pariskunta tulee siihen eteeni hetken keskustelun jälkeen ja kysyy "speaks english english? Is where massage oil? You know oil? Like oil? Where oil is? Oil?", sitten jouduin selittämääm niille, että haen venäläisen työntekijän, kun kielimuuri oli paha este.
-Lastenosastolla ollessani eräs vanhempi pariskunta tulee kyselemään vibraattorin ja hierontasauvan sijaintia, ja he pettyivät erittäin pahasti, kun kerroin ettei niitä ole myynnissä.
-Eräs mies tuli kysymään minulta jotain, ja jostain syystä kuulin hänen puhuvan ruotsia, niin vastasin hänelle "förlåt, jag inte talar svenska", niin sitten mies naama punaisena tokaisi minulle, että hän vain kysyi suomeksi, että pitääkö tuote viedä kassalle sillaisenaan ja lähti paikalta erittäin vihaiselta.
-Jouduin lukemaan eräälle vanhemmalle rouvalle koko pesuaineen selostuksen muutamaan otteeseen, ja sitten vasta rouva tajusi, että ei hänen pitänyt sitä ostaa, vaan käsisaippuaa.
Mahtava päivä kyllä ollut!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.