IRC-Galleria

PlaahKeskiviikko 13.06.2007 03:18

Joo o olipas taas tylsä päivä. Heräsin JO yhen aikaan ja menin syömään. Aloin keittään kahvia. Etin suodatin pusseja puol tuntia ja sitten kun suurella olin saanu kahvit valmiiks niin sylkäsin ne saman tien takas kuppiin. Olin sitten pistäny siihen pilaantunutta kermaa :S TOU !

Noh ajattelin sitten tehdä jotain hyödyllistä ja viedä verokortin työpaikalle. Tottakai sekin oli hukassa mut sen löytämiseen kesti vaan vartti =) Poljin kaupunkiin pienessä vesisateessa ja menin sinne toimistolle. Tottakai siellä oli ovet lukossa eikä ketään paikalla.

Aattelin sitten vähän pyöriä ympäri kaupunkia ja kattella jos näkyis tuttuja. Näkyhän niitä: Äikän opettaja ja yks mummo joka asuu naapurissa. Muita ei sitten näkynykkään. MISSÄ KAIKKI ON AINA PÄIVÄLLÄ! Noh menin sitten kirjastoon ja luin lehtiä ja sitten menin rautatieasemalle. Leikin sillä koneella josta voi ostaa lippuja. Iiittalaan maksaa lippu vaan 1.30 Mietin jo et vois lähtee siellä käymään. Katoin sitten lompakkoon ja ei siellä tietenkään noin isoo rahasummaa ollu. Siinä kun olin vartin leikkiny niin kuulin kun joku yskäs ja katoin taaksepäin. Siinä oli kolme ihmistä jonossa mun takana vähän kärsimättömän näkösenä. Hymyilin ujosti sille mummolle joka oli etummaisena ja lähin meneen sieltä.

Poljin idänpäähän ja soitin jäpille mutta sekin oli tottakai menossa ajeleen samun kanssa. Alko jo pikkuhiljaa pieni vitutus hiipiä mieleen. Menin sitten nesteelle lukeen lehtee. Viereen istu kaks sellasta tanttaa ja toinen niistä alko samantien valittaa kuinka se poikaystävä on ihan kamala ja kuinka se on miettiny että heittää sen kohta pihalle. Sitten se neiti alko tilittään kuinka se silti välittää siitä niin paljon ja ei tiiä miten kestäis ilman sitä ihanaa KyllikkiAnteroa vai mikä nyt olikaan. Otin siinä vaiheessa kyllä jalat alle.

Menin sit kotiin ja aloin soittaa kitaraa. Oma biisi on nyt jo melkein valmis. Ainoo että säkeistöjen sointuja pitää muokata kun on liian tylsät ja sitten sanotus. Kun olin vatkannu sitä biisiä jonkun tunnin niin meni hermot ja pistin valot pois ja menin makaamaan sohvalle. Aloin soittaan jotain pelottavia juttuja ja hyräilin mukana jotain tosi pelottavaa. Tosin puolessa välissä alko naurattaa kun kuulosti niin tyhmälle mutta kyllä se vähän aikaa kuulosti tosi jännälle :P

Aloin sitten valmistautua O.Cn kattomiseen. Venyttelin ja koitin palauttaa mieleen mitä viime jaksossa tapahtu. Listasin sitten paperille mitä tässä jaksossa vois tapahtua. Pidin vielä 5 min hiljaisen hetken ja avasin telkkarin. O.Cn jälkeen vitutti taas enemmän kun en nää sitä viikkoon taas.

Nyt vois vielä tehä jotain jännää. Vois ottaa virvelin ja radion mukaan ja mennä ulos jonnekki järven rannalle ja tehä nuotion ja olla siellä aamuun asti. Oho makkaraaki löyty. Kaljat tosin puuttuu :(

Ps. En tiiä miten kestän tän viikon :'( <3
Pss. Toi O.C osa oli vitsi

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.