IRC-Galleria

Attentaaaatti !!Torstai 26.07.2007 07:01

Vittu. Heräsin tänään JO 10 aikaan. Piti polkee idänpäähän et mummolaan syömään. JES ! Siinä sit istuttiin pöytään ja ruoan tuputus alko. Aattelin et koitan uutta taktiikkaa. Otin lautasen suht täyteen, mutta söin niin hitaasti kun pystyin. Kauan siinä meniki ja aattelin jo että nyt toimi taktiikka, mutta eih. Sitten alko taas se odotettu "ota lisää nyt" "kiitos vaan en taida kyl jaksaa (EN VITTU OTA!) "Tuo nyt erkki tuukalle lisää perunaa ja lihaa". Koitin sitten ystävällisesti selittää että nyt ei vaan enää mahdu vaikka kuinka koittas tunkee rautakangella kurkusta alas. Ei taaskaan auttanu. Ens kerralla syön niin paljon että oksennan siihen lautaselle niin ehkä ne sitten tajuaa.

Pääsin sitten lähteen pakollisten "miten on loma mennyt mitäs kotiin kuuluu sano nyt terveisiä" juttujen jälkeen. Kierin pyörän luokse ja päätin etten syö koko päivänä enää yhtään mitään. Menin kaupunkiin ja kirjastoon. Lainasin jotain A.W. Yrjänän runokokoelmia ja Juha Itkosen romaanin. Haiskahtaa kyllä vähän homolta lainata runoja mutta kaikkee pitää kokeilla ja Yrjänä on äijjä. Kävin sitten myymässä vesipiipputupakkaa lyseon pihassa. Sain 5e 50grammalta ja tuli ihan huumediileri olo =D Pelottavaa.

Menin sit levykauppaan ja ostin Maj Karman uusimman levyn. Vielä viikko sitten suunnilleen vihasin Maj Karmaa mutta sitten kun näin sen Wanajassa eturivistä ja Herra Ylppö hyppäs mun syliin laulamaan niin pää käänty suht totaalisesti. Nyt onkin sitten pari päivää ollu tehokuuntelussa.

Menin sit kotiin ja skeittaan. 2 edellistä dekkiä on menny rikki n. 5 minuutissa kun oon vaan hypänny niitten päälle normaalisti. Hmm pitäisköhän laihduttaa. Nyt on Applen dekki jonka löysin vintistä, että pitäs kestää. Koso ja Dani tuli sitten kans ja mentiin syömään keltasia vattuja ! Mahto naapurin pikkupojat kattoo ihmeissään kun 3 melkein 18v äijää vetää vattuja ja viinimarjoja ihan innoissaan.

Mentiin sit kaupunkiin kebapille. Päätettiin vuokrata leffoja ja ostaa patonkia ja kokista. Kierrettiin eka keskustan kaupat. Ei missään patonkia; pelkästää jotain paistettavia paskoja. Ajettiin sit idänpäähän. Käytiin Sparissa, K-marketissa ja S-marketissa. Ei missään patonkia. MITÄ VITTUA ! Ajettiin sitten hirveellä kiireellä tiiriöön ja siellä sentään oli. Mentiin sit meille ja heitin mun peiton ja lakanan lattialle kun piti siirtää sohvaa. Katoin sitten että voooi söpöö meijän iki-ihana kissanpentu meni makaamaan siihen päälle. Sit aloin miettiin että mitä se nyt siihen jäi lagaan ihan oudossa asennossa ja nostin sitä niin eikös se saatanan paska ollu kussu siihen !! Oli sen onni että se tajus ite lähtee juokseen karkuun.

Kohta alkaa koulu jee kivaa. Nyt uskaltaa jo enemmän vittuilla opettajille ja tietää kaikki keinot miten voi teeskennellä olevansa oikein ihana ja ahkera oppilas, vaikka vaan laiskottelee eikä tee mitään hyödyllistä. Oikeestaan niitten keinojen selvittämiseen ja toteuttamiseen on menny niin paljon energiaa ja vaivaa, että samalla vaivalla ois voinu olla ihan oikeesti ahkera. Ympyrä sulkeutuu ja kaikki ollu ihan turhaa. Perkele.

Väsyttäis mut en voi mennä nukkumaan kun on kaikki vuodevaatteet ihan kusessa :S Tekis hirveesti mieli kattoo animee jostain syystä, mutta kun en omista yhtään. Ja youtubesta on niin perseestä kattoo tollasia. Koitin kerran kattoo yhtä Prison Breakin jaksoo sieltä joka oli pätkissä ja sitten ei ollu vikaa osaa ollenkaa ja sitten oli sellanen multivitutus, että päätin että ei ikinä enää.

Sitten ois siistiä jos osais maalata hyvin. Vois vaan kuunnella musaa jossain kellarissa/autotallissa ja juoda viiniä ja syödä patonkia ja maalata kauniita alastomia naisia ja pistää ne mihin asentoihin tahansa ja se ois ihan ok koska se on taidetta.

HAHAHA tajusin just että toi HIM:in Passion's killing floorin väliosa on ihan kun suoraan Pink Floydin yhestä biisistä. No noita sattuu.

Mikäs mua vielä vituttais tai olis sydämmellä. Kyllästyminen on ainakin maailman vittumaisin asia. Vaikka ensin joku ois kuinka siistiä ja parasta niin sitten siihen kumminkin kyllästyy ja ei jaksa enää. Toisaalta ilman kyllästymistä ei olis muutosta, joka estää taas rutinoitumisen, joka on kanssa aivan syvältä.

Mitä tästä opimme. Älä avaudu galleria-päiväkirjaan puoli 4 yöllä.

Kotiteollisuus - Veisu

Maj Karma - Attentaatti

Maj Karma - Kyynel

Porcupine Tree - Even less








Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.