IRC-Galleria

Koulu<3Tiistai 14.08.2007 22:44

Niinku vissiin monella muullakin, on mullakin tänään alkanut koulu. Lukion viimeistä luokkaa viedään ja jumaliste ei jaksais yhtään. Reippain mielin mä tänään siihen munapaskan hajuiseen laitokseen lähdin, mutta ku mä näin sen talon, niin alko heti ottaa päähän et olin ees lähteny koko kouluun. Tuttuja naamoja kuin satoi vastaan. Oli Jonna, Suvi, Suke, Leni, Johanna, Tea ja ne kaikki muut kymmenet. Sitte oli myös uusia ihmisiä; uudet ykköset ja vanhatuudet kakkoset. Aivan ja oli meidänkin isojen joukkoon saapunut uusia naamoja.
Oon oikeestaan tyytyväinen meijän koulun henkeen, tää asia ei nyt mitenkään liity mihinkään, mutta ku miettii et miten kaikki oli joskus alussa tosi hiljasia ja semmosia omissa porukoissaan olevia, niin nyt asiat on jotenkin erilailla. Kaikki on sosiaalisempia. Ei tästä asiasta muuta.
Haluaisin kertoa huomisesta lukujärjestyksestäni, joka on vallan suloisuutta uhkuva.
Aamulla juoksen kouluun kello kahdeksaksi, jolloin luuraan tunnin Merja Salon äidinkielentunnilla. Tämän rattoisan tunnin jälkeen hyppään niin ihanaan psykologian maailmaan ja menen katsomaan josko Nila olisi vaihtanu vaatteensa siitä kun viimeksi näimme. Kun olen kestänyt katsoa kaksi tuntia Nilan toilailua kurvaan Hannele Palon narisevan äänen perässä luokkaan 2P jossa opiskelen yhteiskuntaoppia. Viimeisen tunnin vietän kutakuinkin limaisen ja etovan aerobiccari-miehen seurassa kuunnellen terveystiedon syvimpiä tutkimuksia.

Näihin kuviin ja tilanteisiin. Moi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.