IRC-Galleria

C4ndy

C4ndy

meni sekaisin.... sinusta <3

Viipyviä hetkiä <3Sunnuntai 09.11.2008 23:34

Onhan se huippua nähdä toinen oikeasti onnellisena... edes sen hetken, kun sen ei tarvitse teeskennellä mitään... se hymyilee ja nauraa ja katse on lämmin.. ja kosketus kanssa. Ei siihen tarvita kuin oikea seura...

Tää viikonloppu taas selvensi kaiken.... kunhan vaan vois olla salaamatta niitä oikeita juttuja, mutta pidetään onni omana, eikä kerrota muille. Tai siis vaikka kaikki muu kaatuisi, kulissi ei koskaan. Niinhän se menee.

Mutta kun saa tehdä toisen onnelliseksi edes hetken verran, niin että se jaksaa siellä toisaalla, niin onhan se hienoa. Onhan se huippua, kun se sanoo ne kauniit sanat... vaikka tietää, että kohta oon sille niin kuin en oliskaan. Totuus on kuitenkin toinen --> "no, mä ajattelen sua kuitenkin aina".

Mutta tarina kertoo toisen sanoneen niin huikeita sanoja, ettei niitä ehkä kukaan koskaan päihitä. Olkoon onni meidän, edes sen pienen hetken.

Ja stalkerille se on helpompaa, että mä teen oman osani, että toinen on iloinen elämässään.


Idolsissa laulo se yks tota posteljoonia, jota oon tolle yhdelle "parhaalle niistä" soittanut melko monesti. Ekan soittokerran se tais olla meillä kun tanssittiin...
Ja tulee mieleen, kun toi yks oli vääntänyt mulle kortin vuokattiin. se oli niin ihana. Ja seuraavaksi tuli kirje... ja sit taas kortti. (Kerro kun välität. - Posti)

Pusuja sinne<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.