IRC-Galleria

C4ndy

C4ndy

meni sekaisin.... sinusta <3

risut ja männynkävyt.Tiistai 09.10.2007 21:22

Moi!!

On vähän sellainen puolivaloilla - olotila. Äsken kun istuin nallen kanssa keittiössä ehkä 1,5 tuntia.. tuli kurkku kipeeks... lääkityksenä BURANA C ja yliannostus heti kärkeen. En siis todellakaan ole tulossa kipeäksi!

Tänään pidettiin Nallen ja Elisan kanssa voimistelutunti 2. luokkalaisille ja oli ihan huippua. Vaikka olin ihan helisemässä, kun välillä homma lähti niin käsistä... että pienet tytöt ja pienet pojat pomppivat milloin missäkin.... ja niitä ei meinannut saada kuriin... kun ei voinutkaan huutaa, että "nyt v**** tajutkaa!!".... Mutta kivasti meni kuitenkin.

Iltapäivä oli siis oikeestaan vapaa jo kahden jälkeen. Jäin sitten Nallen ja Markon kanssa lyömään hallille... mun loistokommentit: "hei kuka meistä on se pesisammattilainen?"... mutta hyvin se lyönti mullakin napsu...

Hauskinta oli keskusteluhetket poikien kanssa... sillä puhuttiin siitä, että tää meidän kurssi on vähän niinku BB.... mut olis tosi kiva, jos täältä aina sais tiputtaa porukkaa joka viikko.... kaikilla oli tiedossa jo 3 ensimmäistä, ketkä haluis pudottaa... ja yllättäen ne oli kaikilla samat.... noiden kolmen jälkeen pudotus oliskin sitten tosi hankala paikka!

Oon miettinyt, että millä helvetillä pääsen täältä turvallisesti kotiin. Säätietoja tarkastellaan ja huomenna teen sitten ratkaisuja... voipi olla, että lähtisin jo torstaina ajeleen Jyväskylään ja sieltä perjantaina kotiin. Enpäs tiedä... mutta kohta oon jo kotona. :) <3

Karkki

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.