IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 28.02.2007 22:28

Mä oon ottanu eron meistä jo kauan sitte!

Moi mä oon Cariina ! <3 :D ihihii<132

</3 Torstai 15.02.2007 13:06

En muista paljoakaan synnyinpaikastani. Siellä oli ahdasta ja pimeää, eivätkä ihmiset koskaan leikkineet kanssamme. Muistan äitini ja hänen pehmeän turkkinsa, mutta hän oli usein sairas ja hyvin laiha. Hänellä oli vain vähän maitoa minulle ja sisaruksilleni. Muistan monien sisaruksieni kuolleen ja kaipaan heitä niin.

Muistan myös päivän, jolloin minut vietiin pois äitini luota. Olin niin surullinen ja peloissani, maitohampaanikin olivat juuri puhjenneet. Minun olisi pitänyt pysyä äitini luona pidempään, mutta hän oli niin sairas. Niin meidät pantiin laatikkoon ja vietiin johonkin outoon paikkaan. Vain me kaksi. Olimme peloissamme ja painauduimme kiinni toisiimme, yksikään ihminen ei silittänyt eikä rakastanut meitä. Niin paljon nähtävää, ääniä ja hajuja! Olemme kaupassa, jossa on paljon erilaisia eläimiä! Jotkut vaakkuvat! Jotkut naukuvat ja toiset piipittävät! Minut on lukittu siskoni kanssa pieneen häkkiin, voin kuulla muiden pentujen ääniä täältä.

Näen ihmisten katselevan minua. Pidän erityisesti "pienistä ihmisistä", lapsista. He näyttävät niin suloisilta ja hauskoilta, ihan kuin he haluaisivat leikkiä kanssani! Kaikki päivät vietämme pienessä häkissämme, joskus ilkeät ihmiset lyövät ikkunaan pelotellakseen meitä. Silloin tällöin meidät viedään ulos ihmisten nähtäväksi. Jotkut ovat helliä mutta toiset satuttavat meitä. Saamme aina kuulla "Ne on niin söpöjä! Tahdon tuollaisen!", mutta koskaan emme pääse kenenkään mukaan.

Siskoni kuoli viime yönä, kun kauppa oli pimeänä. Painoin pääni hänen pehmeälle turkilleen ja tunsin elämän jättävän hänen pienen, laihan ruumiinsa. Olin kuullut ihmisten sanovan, että hän oli sairas ja minutkin pitäisi myydä alennushintaan, että pääsisivät minusta äkkiä eroon. Luulen pehmeän ininäni olleen ainoa (ääni), joka suri häntä kun hänen ruumiinsa aamulla otettiin pois häkistä ja heitettiin roskikseen.

Tänään tuli perhe ja osti minut! Voi onnen päivää! He ovat todella mukava perhe ja he todella, todella halusivat minut! He olivat ostaneet kupin ja ruokaa minulle ja perheen tyttö piti minua hellästi sylissään. Rakastan häntä niin paljon! Tytön äiti ja isä kehuvat minua suloiseksi ja hyväksi pennuksi! Minut nimetään Angeliksi (Enkeliksi). Rakastan nuolla uusia ihmisiäni! Perhe pitää minusta hyvää huolta, he ovat helliä ja rakastavat minua. Hellävaroen he opettavat minulle oikean ja väärän, antavat hyvää ruokaa ja paljon rakkautta. Haluan ainoastaan miellyttää näitä ihania ihmisiä! Rakastan pikku tyttöä ja pidän leikkimisestä hänen kanssaan!

Tänään kävin eläinlääkärillä. Se oli outo paikka ja minua pelotti. Sain pari rokotusta, mutta paras ystäväni, pikku tyttö piti minua hellästi ja sanoi sen olevan OK. Niinpä rentouduin. Eläinlääkäri varmaankin sanoi surullisia sanoja rakkaalle perheelleni, koska he näyttivät kamalan onnettomilta. Kuulin vakavasta lonkkaviasta ja jotain sydämestäni... Kuulin eläinlääkärin sanovan jotain "epämääräisistä kasvattajista" ja siitä, että vanhempiani ei varmaankaan oltu kuvattu. En ymmärtänyt eläinlääkärin puheita, ainoastaan sen, että minua koskee nähdä perheeni näin surullisena. Mutta he silti rakastavat minua ja minäkin rakastan heitä hyvin paljon!

Olen nyt kuusi kuukautta vanha. Siinä missä useimmat muut pennut ovat vankkoja ja riehakkaita, minuun sattuu kauheasti jo pelkkä liikkuminenkin. Kipu ei koskaan hellitä. Minuun sattuu leikkiä ja juosta rakkaan pikku-tyttöni kanssa ja minun on myös vaikea hengittää. Yritän parhaani ollakseni se vahva pentu, mikä minun pitäisi olla, mutta se on niin vaikeaa. Sydämeni särkyy kun näen pikku-tytön niin surullisena ja kuulen Äidin ja Isän sanovan: "nyt on varmaankin aika". Useita kertoja olen käynyt eläinlääkärillä, eivätkä uutiset ole koskaan hyviä. Aina puhutaan synnynnäisistä ongelmista. Haluan vain tuntea lämpimän auringonpaisteen, leikkiä ja helliä perhettäni. Viime yö oli pahin. Kipu on nyt ainainen olotilani, juominenkin koskee.

Yritän nousta, mutta voin ainoastaan inistä kivusta. Minut viedään autoon viimeisen kerran. Kaikki ovat niin surullisia, enkä tiedä miksi. Olenko ollut tuhma? Yritän aina olla hyvä ja rakastettava, mitä olen tehnyt väärin? Voi kun tämä kipu vain menisi pois! Kunpa vain pystyisin pysäyttämään pienen tytön kyyneleet. Yritän nuolla hänen kättään, mutta voin vain valittaa kivusta.

Eläinlääkärin pöytä on kovin kylmä. Minua niin pelottaa. Ihmiset kaikki halaavat minua ja itkevät pehmeään turkkiini. Voin tuntea heidän rakkautensa ja surunsa. Onnistun nuolemaan pehmeästi heidän käsiään. Eläinlääkärikään ei näytä niin pelottavalta tänään. Hän on hellä ja aavistan jonkinlaista helpotusta kivulleni.

Pikku-tyttö pitää minua pehmeästi ja kiitän häntä kaikesta antamastaan rakkaudesta. Tunnen pienen piston etujalassani. Kipu alkaa hellittää ja tunnen rauhan laskeutuvan ylleni. Voin nyt nuolla pehmeästi hänen kättään. Oloni muuttuu nyt unenomaiseksi ja näen äitini ja sisarukseni kaukaisessa vehreässä paikassa. He kertovat minulle ettei siellä ole kipua, ainoastaan rauhaa ja onnellisuutta. Jätän hyvästit perheelleni ainoalla tuntemallani tavalla, pienellä hännän heilautuksella (ja hellällä kuonon tökkäisyllä). Olin toivonut viettäväni monta vuotta heidän kanssaan, mutta niin vain ei ollut tarkoitettu. "Nähkääs", sanoi eläinlääkäri: ”eläinkaupasta ostetut pennut eivät tule kunnon kasvattajilta". Kipu poistuu nyt ja tiedän, että tulee kulumaan monta vuotta kunnes näen rakkaan perheeni uudelleen.

(Tätä tarinaa saa julkaista ja levittää toivoen, että se pysäyttää moraalittomat kasvattajat ja ne jotka kasvattavat pentuja vain rahan eikä rodun parantamisen vuoksi. Copyright 1999 J. Ellis)

Phihihi <3Tiistai 30.01.2007 11:58

<Cartsa`> Osaat. Sulla on kyllä kauniit meikit <3
<j-enni^^> Älä. Mä tiiän, et sä oot ollu mulle aiina, niin kateellinen. Hei sen näkee sun naamastas beib <3 Mut elä sen kanssa.
<Cartsa`> Mul ei oo elämää..
<Cartsa`> Kyl mä pärjään, ainakin toivon niin..
<j-enni^^> Hei, ei se mitään. Joillain vaa ei oo. Mut.. kyl se joskus tulee vastaan.. Ehkä... Sun pitää vaan odottaa.. Ei sitä ikinä tiiä mitä keijukaisia ja saunatonttuja sieltä puskasta hyppää. Semmonen voi muuttaa elämän.
<Cartsa`> Niin..
<j-enni^^> Mun on pakko kertoo noille sun lusikast.. Mä en kestä jos sä yrität taas jotain <1213223534666733 sä oot mun enkeli, anna mä nostan sut sielt kuopasta!!!111 älä vajoo liian alas, mieti niitä positiivisia asioita elämässä!!!11 esim mua!!11 <123
<Cartsa`> <123 Ih4n44 ku 00t 41n4 mun tukena, en tiijä mitä tekisin ilman suah beibsisein
<Cartsa`> <5865<
<j-enni^^> KYLLÄ SÄ SELVIÄT!!!!111 ai houp sou<25123
<Cartsa`> mut must tuntuu et mun pitäis laihtuu ;<<<<< 00n n11n lä5k1!! :'((( <5<56x53!!11!!!!
<j-enni^^> muista sit pyytää sen terapeutin numero heti ku tuntuu silt ettei mun korvat riitä.. ettei kukaan ymmärrä sua.. se ymmärtää oik33sti!!11111
<Cartsa`> J00 <123' !11!!..!!1
<j-enni^^> mieti rakas mua :) minustakin tuli näin terve . <3
<Cartsa`> okeihhhh kultziih <3<1<323
<j-enni^^> no kyl sul on vähän ongelmia ton keskivartalos kans..
<Cartsa`> KIITZI Pejppee ku oot niin rehellinen!! onneX et puhu must paskaa!1!!1!! Phihihji <3
<j-enni^^> j00!!111 en mä viitti puhuu paskaa selän takan niinq muut :///7
<Cartsa`> Jhooo thiiän... <3332223 mut onnex mul on niinq sut <13 phihihiihii
<j-enni^^> se oikeesti tappaa sua sielt sisält.. sit sulle kertyy semmost tukahdutettua tuskaa... KULTA MÄ TIIÄN MITÄ SIIN KÄY!!!11 se ei tiiä hyväää <22555233
<j-enni^^> mix sä et laita mulle enää mitään!!111 älä kilaroi !!111 mä vaan yritän auttaa sua!!111
<Cartsa`> Enmä ikin sul ois vihane <232153 RAKASTAN SHUA!! <1322 Oot mun ihqraxupozu <123
<j-enni^^> niinpä, khihiihhihhhh ja ikean jätskit ja NAKKISÄMPYLÄT :DDddd
<Cartsa`> NAKKIIIIH <33 uuh, tiäx mikä niinq nakist tulee miälee? ;DDD <2313 vääh niinku KYRPÄ PHIIHIHIHI <3
<j-enni^^> no älä...!!!1111 nakki phihihiihih :ddddDDDDD mitäköhän se pehmiski oikeest on hihihiihihihhi :'D
<Cartsa`> SHE ois vähän niinQ SPEGUU z132 phihiihih
<Cartsa`> tiäks sitäh voi nuola vähä <333132 phiihi ihiihiiihihii hihi
<j-enni^^> IIHIHIHIHIHIHIHIH SPEGUUU KHIHIHIHIIHIH PHIHIHIHIHIIHIHI <!!!11111 vähäX ihQq ::D:D::D:DD
<j-enni^^> SLUREPS se tuli taas
<j-enni^^> IIIIKKHHH HIHIHIHIHI EIKÄ.. :D ei me olla semmosii
<Cartsa`> ihQQ!!!

...

<j-enni^^> NYT TUAT SEN TEROTTIMEN!!!11 homottaa sen verran etten taida enää kestää
<Cartsa`> Eihjj!!! Sä et saa tehä mitää ittelles!1!!1111!!! Ku nyt mulki on niinh vaikeet!1!!!!! Kulzi mä raksuun sua foevah <33123
<j-enni^^> must tuntuu etten mä kelpaa sulle enäää!!!11112 sä kattelet aina muita
<Cartsa`> nyt aihe kyl vähä vaihtui. :D

PHIHIIH JENNII<sydän> VähäX ollaa ihQi!11!!! <33 <2<1<3<3


Jenni muute löys lusikan mun huoneesta.... :DDD

Joo... :DMaanantai 08.01.2007 00:01

1. Kirjoita nimesi siten, että painat nimesi kirjaimien oikealla puolella olevia kirjainnäppäimiä.
- vstooms
2. Katso suoraan jalkojesi juureen. Mitä näet?
- Lattian.. :D

3. Mitä teet neljän päivän päästä?
- Jaa-a.. :D

4. Ota kännykkä esiin, ja selaa saapuneista viesteistä viides. Kirjoita se tähän.
- Kaatu kaljat housuille.
5.
[x] Olen tyttö
[ ] minulla on lyhyet hiukset
[ ] minulla on paljon ystäviä
[ ] jotka ovat joskus rasittavat kun ovat niin uteliaita
[x] olen kiltti tyttö
[x] olen lintsannut
[ ] olen juossut pelkil farkuilla ja rintsikoilla pakkasessa
[x] olen hieman ujo
[ ] mutta peitän sen mainiosti!
[ ] minulla on huono itsekuri
[x] vanhempani on eronneet
[ ] se on hyvä asia
[ ] en tule toimeen isäni kanssa
[ ] olen menossa Iron Maideniin 14.11
[x] mokailen usein
[ ] isona muutan asuntovaunuun
[ ] johonkin järvenrantaan
[ ] inhoan persoonattomia ihmisiä
[x ] joskus tuntuu että olen mielipuoli
[ ] en usko jumalaan
[ ] olen ateisti
[x] joskus tykkään erikoisista vaatteista
[x] Nuolen aina jogurttipurkin kannen


6. Mainitse 5 kaveriasi/ystävää nimeltä.
- Maru, Jenni, Tinja, Nina,Iida..

7. Viimeinen sana, jonka sanoit.
- KOHTA!!!
8. Jotain, mitä sinulla on kolme:
- pupuu.. :DD

9. Neljäs sana, joka tulee mieleesi.
- ?

10. Biisi, jonka kuuntelit viimeksi.
- Bleak ft. Ana Johnsson - Fate <3

11. Montako Messenger kaveria sinulla on?
- Emt.. :D

12.Viime kesän paras muisto?
- Öö.. Varmaan kaikki katankaapäivät. :D <3 Ja ripari <3

13. Omistatko mopoa?
- En

14. Äitisi koko nimi?
- Susanna Satu en kerro sukunime.;)

15. Lempi suklaa?
- tavallinen jos on pähkinöit se fazerin... :D

16. Ketä et ole nähnyt pitkään aikaan mutta tahtoisit?
- Öö... Emmä tiiä.. :D

17. Mitä teit aamulla ensimmäisenä kun heräsit?
- Menin olkkarii kattoo telkkarii

18. Mitä teit illalla viimeiseksi ennenkuin menit nukkumaan?
- Luin. :D

19. Mitä tahtoisit syödä nyt?
- en mitäää..

20. Onko sinulla pakkomielle?
- Ei. :D

21. Jos olisit itse saanut valita nimesi, mikä se olisi?
- Emmä tiiä.. :D Pienen halusin et mun nimi on lotta, sit äiti sano mua aina lotaks.. :D

22. Paras lautapeli?
- Öö.. Emmää tiiä.. :D

23. Mikä sinua ärsyttää?
- Ku huomen alkaa koulu kaheksalt..

24. Milloin viimeksi pesit kätesi?
- Äske.

25. Joo.
- ookke..

26. Mitä odotat eniten?
- Emmä tiiä..

27. Oletko kapinallinen?
- En mä kai.. :D

28. Oletko syönyt nikotiinipurukumia?
- Joo..

29. Jos saisit olla yhden päivän ajan joku muu, niin kuka olisit?
- MARU!! :D

30. Mikä haju tulee ensimmäisenä mieleesi?
- appelssiiini.. :DD

31. Oletko täysi-ikäinen?
- Oisinki.. :D

32. Minkä ikäinen tahtoisit olla?
- Emmä tiiä.. 56.. no en..

33. Oletko menettänyt läheistä?
- juu..
34. Mikä on kännykkäsi taustakuvana?
- marsu<3

36.Oletko yhden miehen nainen/naisen mies?
- Jaa-a.. :DDD Kai.. En täl hetkel oo kenenkää mies tai nainen .. :D

37. Jos saisit muuttaa jotakin lakia, mikä se olisi?
- Emmä tiiä.. :D

38. Oletko onnellinen?
- Joo. :D

39. Saatko viikkorahaa?
- joo..

41. Puhutko englantia?
- sillon ku pitää. :D

42. Kuinka vanha mummosi on?
- joku 60

44. Syötkö näkkileipää?
- joskus. :D harvoin.. :D

45.Onko sinulla terveelliset elämäntavat?
- Ei.. :D

46. Millaiset alushousut on päälläsi?
- Semmoset apinat :D

48. Laulu joka saa sinut itkemään?
- Apulannan ilona..

49. Mitä mieltä olet Turusta?
- En mitää.. :D

50. Oletko asunut ulkomailla tai tahtoisitko?
- Haluisin.. :D Jos osaisin puhuu paremmin.. siis englantii esim. :D

51. Mitä aiot syödä seuraavaksi?
- en mitää..

52. Entä juoda?
- PEPSII.. .:D <3

53. Lempi pirtelö?
- Avaruuspirtelö.. :DD Eli mäkkärin banaanisuklaa pirtelö. :D Siel on niit miehii joit pitää imee ennenku ne tulee. ;))

54. Millainen kattolamppu huoneessasi on?
- Emmä muista. :D

55. Sattuuko sinua nyt johonkin?
- Ei.

57. Moneltako olet herännyt tänä aamuna?
- Joskus yhelttoist..

58. Onko sinulla kielikoru?Tahtoisitko?
- on. tahtoisin toisen. :D

59. Onko sinulla tatuonia?Tahtoisitko?
- on. haluisin lisää.. :D

60. Onko televisio kiinni vai päällä?
- auki.. :D päällä siis


<3Torstai 04.01.2007 00:45

Huomenna saan uuden pupusen. &lt;sydän&gt;

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA! <3Sunnuntai 31.12.2006 18:56

Oraakkeli <3Sunnuntai 10.12.2006 16:42

Sinä kysyit:

Onko cariina kaunis


Oraakkeli vastasi:

Se rumilus vai?

[Ei aihetta]Keskiviikko 06.12.2006 17:04

Cariina pamahti eloon maailmaan eräänä pilvisenä iltapäivänä. Hetken päästä näki että hänestä tuli mies.. Perhe oli askeettinen ja he söivät vain sipulinkuoria. Koulussa hän ei kyennyt mihinkään, siellä häntä mulkoiltiin.

Jo opiskeluaikoina häntä alkoi kuvottamaan kurahousut, niinpä viihteeksi tuli lampaat.

Cariina kehittyi kahdeksannellakymmenellä varsin anteliaaksi. Päähänsä hän sai valkoiset hiukset, sekä oranssit silmät.
Iloisuudesta johtuen hän oli erityisen ahdistava. Lempiruokaansa sipulikeittoa hän sai työskennellen aerobikjakkarana.

Cariina ei tupakoi mutta käyttää nuuskaa joka sunnuntai. Alkoholia hän juo ettei tarvitsisi syödä.

Hän vaihtoi itselleen puolison jonka kanssa meni hulluttaan naimisiin.

Sen pituinen se.

:DDTiistai 05.12.2006 22:42

Cariina: ninnuski kato mikä pesukonepuhelin!!
Ninnuski: Cariina, se on webkamera.
cariina: katos perkele :D

Hissillä ylös alas ylös alas.. :D

hahaTiistai 05.12.2006 14:14

Olipas hauskaa jennin kans kaupas, oltii menos luisteluharkkoihi ja käytii kaupas. :D
Ostettii molemmat pepsi 2packin ja 2 suklaalevyy. ( Tosi urheilijoita ollaan.)

Jenni: Miten sul makso enemmän ku mulla?
Mä: Kuinni? MAKSOKO?
Jenni: Joo mä sain 20 senttii takas sä sait vaa 5.
Mä: Mitä vittua oikeesti..
Jenni: Niinpä, onbkohan noi suklaat sit jotenki kalliimpii.
Mä: Emmä tiiä, katotaa hei kuitesta.
..pakkaan samalla muovikassii mun ostokset. :D ..
Jenni: SÄ OSTIT MUOVIPUSSIN!!
Mä: katos perkele niinpä ostinki..

Ja sit luistelee.. :D