IRC-Galleria

CHarTT

CHarTT

live the life you love, love the life you live

anteeks mut hajosin, tummennettu :DMaanantai 16.08.2010 08:48

Imagen Alexi Laiho- jutusta: "Alexi Laiho nostaa huivia otsaltaan. Alta paljastuu pitkä, verestävä haava ja iso kuhmu. Mitä on tapahtunut? Rock-tähti istuu kotisohvallaan Helsingin Vuosaaressa ja kertoo: "Mä oon niin vitun idiootti välillä, oikeesti. Olin viime yönä työstämässä yhtä riffiä ja keksin omasta mielestäni parhaimman ja siisteimmän jutun ikinä."
Laiho oli vilpittömän onnellinen ja ajatteli, että tästä tulee tosi kova juttu Children of bodomin seuraavalle levylle. Sitten hän rupesi epäröimään. Riffi kuulosti etäisesti tutulta. Hän alkoi selata levykokoelmaansa läpi.
"Kävi ilmi, että se oli joku Panteran riffi, se oli jossain alitajunnassa. Rupesi vituttamaan niin paljon, että join jokaikisen viinapisaran mitä täältä löytyi. Ja sen jälkeen iskin yhden meidän kultalevyistä päähäni."
Eikä siinä vielä kaikki.
"Sit mä olin ihan saatananmoisessa kännissä ja ne lasinsirut rupesivat ahdistamaan. Aloin imuroida ja kompastuin siihen imurin letkuun ja kaaduin tota seinää päin." Laiho pudistelee päätään ja huokaisee.
"En ota mitään asiaa tässä elämässä vakavammin kuin levyntekoa, ja välillä otan sen vähän liiankin vakavasti. Mä tarviin varmaan jotain terapiaa. Eihän tässä ole mitään järkeä."
Ei. Ei ole mitään järkeä lyödä kultalevyä otsaansa, mutta juuri tuon intohimoisen asenteen ansiosta 31-vuotias Alexi Laiho on yksi maailman parhaita kitaristeja.
Nyt lasinsiruista ei näy jälkeäkään Laihon kaksion kokolattiamatolla. Ei uskoisi, että vain noin puoli vuorokautta sitten vihainen hevari mellakoi täällä pölynimurin kanssa. Olohuone on moitteettoman siisti. Baaripöydällä on muutama tyhjä lasi ja keittiöstä kantautuu astianpesukoneen ääni. Sohvannurkassa lepää kitara. Seiniä sen ympärillä peittää ääntä eristävä pehmuste.
"Siihen voi hakata päätään", Laiho vitsailee. Ei ole syytä epäillä, etteikö niin olisi tehtykin."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.