IRC-Galleria

COLORY

COLORY

RUMOURS ULKONA PÄIVÄNVALOSSA!

Blogi

« Uudemmat -

STAY RIGHT HEREPerjantai 02.10.2015 18:10

Tällaista on tllut tehtyä. : ) Paljo asioita tapahtunu viime päivityksen jälkeen, mutta tässäpä se tärkein. haha. :DD Käykääs kuuntelemassa.

Rumours musavideo!!Keskiviikko 13.08.2014 00:53

Julkaistiin ihan sekuntti sit meidän uus musavideo! Saakelin hyvät fiilarit siit koko poppoolla! :) Elikkäs mitä teiän tarvii tehä on se, et meette kuuntelee sen ja kerrotte mitä mieltä ootte!

Eli tässä se on Colory - Rumours

Rumours TeaserKeskiviikko 30.07.2014 23:57

Siinä vähän teaseria tulevasta EP:stä. : )

Rumours EPPerjantai 25.07.2014 17:51

Terve kaikille! Pitkään ollaan tässä nauhoteltu uutta EP:tä, kuvailtu musavideota sekä napsittu promokuvia! Sen lisäks ollaan saatu hommattua keikka Bar Bäkkärille!

Elikkä tervetuloa 15.08. Bar Bäkkärille, missä julkastaan meidän uusi Rumours nimeä kantava EP! Keikka on k18 ja sisään pääsee pelkällä narikan hinnalla!

Liittykää myös meidän tapahtumaan facebookissa

Careless musavideo!Sunnuntai 01.06.2014 14:20


Hyvää sunnuntaita kaikille! Julkaistiin jo jokin aika sitten tuollainen Careless niminen biisi musavideon kera! Käykääs kattellemassa ja kuulostelemassa ja tulkaa kertoo mitä mieltä ootte! : )

PEACEEE!!!

Careless näkee päivänvalon huomenna!Lauantai 15.03.2014 01:07

ALLE 24 TUNTIA! Careless julkaistaan huomenna klo 19.00! Mä oon innoissani, me ollaan innoissaan! Mutta todellisuudessa me tarvitaan teiän apua täs hommassa. Ollaan aina tehty musaa itsellemme ja pidetty siitä! Siks me halutaan saada tää kuuluviin kaikkien muidenkin korviin. Eli kaikki vaan jakamaan huomenna biisiä eteenpäin, niin ainakin me tullaan hyvälle mielelle ja kenties joku teiän kaveri, joka ei vielä meistä oo kuullu! KIITOS <3

KAKSI PÄIVÄÄ VIELÄ!Torstai 13.03.2014 21:40

Päivät vähenee musavideon ja samalla itse biisin julkaisuun! JÄLJELLÄ KAKS PÄIVÄÄ!!! OMG ‪#‎OMG‬ OMG! Nippelitietoa: Meidän bändillä on vaikeaa päättää nimiä, joten uuden sinkun nimeks tuleekin Careless. eiku.. Carefull.. eikuuu.. Pitää ehkä venaa lauantaihin, koska kuinka varmoja me itsekään ollaan!! : ) MEIL ON MYÖS JÄRKKYBILEET LAUANTAINA! Sillon varsinkin kannattaa seurailla meiän instagramia!

NEWS!!NEWS!!NEWS!!Keskiviikko 12.03.2014 18:45

MITÄ SÄ TEET LAUANTAINA!? HÄH!? Pitkän hiljaiselon jälkeen me julkaistaan vihdoin meidän musavideo eli missä ikinä ootkaan, niin ota vähintään puhelin mukaan ja käy tarkistamassa ollaanko kuuntelemisen arvonen bändi!! Samoin jos biisi maistuu, niin pistä eteenpäin kavereille!! STAY TUNED! RAKKAUTTA <3
Uusi sinkkujulkaisu se vaan lähestyy ja lähestyy!!! Vilkaskaas video siitä, mitä tapahtuu, ku meiän pitäs kuvailla musavideoo!! JA KAIKKI KÄYKÄÄ TYKKÄILEMÄSSÄ MEISTÄ FABOSSA! : ))

Sneak peek! :pKeskiviikko 15.01.2014 17:36

Hei kaikki pitkästä aikaa. Viimeisestä päivityksestä on hetki kulunut ja oikeastaan nytkään ei ole sen ihmeempää kerrottavaa. : ) Haluttiin vaan kertoa, että kannattaa mennä vilkasemaan meiän Instagram tiliä ja klikata itsensä seuraajaksi. Sieltä saattaa myös paljasta kuvia meiän uudesta laulajasta. : )
« Uudemmat -