IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 10.06.2009 18:45

Eilen huomasin että rapun ovessa oli ilmotus että kaukolämmön jakelussa tulee tauko täks päiväks.
Menin sitten pahaa aavistamattomana suihkuun aamulla ja vittuku se suihku heitti jääkylmät vedet niskaan. En minä voinu tajuta että se vaikuttaa veden lämpötilaan. Ravasin sitten siinä että olin veden alla, en ollu , olin , en ollu. Oli ihan kamalaa.

Ja vittu minä tarviin rahaa, oon ihan p.a ja mulle ollaan velkaa. Kotona ei oo mitään safkaa .(ei sillä kyllä väliä) mutta meikkivoidekki loppu ; <<< ja mehu. vittu. tapan kohta itteni. Bisseeki tekis mieli.
Kotona ois kaks mut se ei mua kauheesti lämmitä. ainakaan tuon aamusen kylmän suihkun jälkeen. :ASD:ASD.

Eilen oli kamala yksinäisyys angsti. Sitten luin kirjaa nimeltä hepo, on muuten helvetin hyvä kirja, kohta ku oon lukenu sen niin lainaan Seelalta toisen kirjan, ahmatti. naminami, vähä kivaa.

Oon kunnon kotihiiri, luen ja siivoon vaan himas ku ei oo ees konetta, TAI TELKKARIA.
vitun perseestä. Jeejee mut jääpä enemmän aikaa lenkkeilyyn yms.

Mitähä muuta mä vielä keksisin, vittu kun en voi kattoo ajassa eteen päin niin voisin kirjottaa koko viikon tapahtumat tähän kun en pääse koneelle kuitenkaan.

Olin muuten toissapäivänä juomassa, sillon keskustelin kavereitten kanssa ja kuuntelin muiden juttuja, olin sitten humalapäissäni tallentanu kännykkään merkinnän, joka ilmeisesti piti laittaa tänne päiväkirjaan nii tässä se nyt on , (on muuten säälittävää että ämpäripäissäniki ajattelen vaan galleriaa, vähän vierotusoireita kenties?)
: "Just like fire burns grass, we all want to live our past again. Two years back, and everything seems so fantastic, no matter how much it sucks."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.