IRC-Galleria

Draaman täytteinen joulupäiväLauantai 26.12.2009 00:42

Tosiaan koko joulu ollaan puhuttu siitä miten kohta koira kuolee ja mihin se haudataan yms...

Tänään sitte neljän aikaa huomattii että Eetu on koko päivän nuoleskellu tassuja ja että varmaankin vuotaa toinen tassu verta kun lattialla on verijälkiä. Tarkemmin alettiin kattoo niin se veri tuli suusta. Laitettii sitte se tuonne kylpyhuoneeseen että ei lattiat ole ihan veressä. Siinä siltä vuoti verta suusta ja olin sen kanssa tunnin tuolla kylppärissä. Sitten se yhtä äkkiä väsy ja alko nukkumaan. Meni pari minuuttia ja se nosti päätä ja huomasin että koko sen sänky oli ihan veressä.

Aiemmin isä oli soittanu eläinlääkäriin ja se lekuri oli sanonu että okei jos alkaa enemmän vuotamaan nii soittakaa uudestaan ja tulkaa käymään.

Huusin sitten isän tuonne kylppäriin ja iskä sitte siinä totes että tästäpä tuli eläinlääkäri reissu että tais olla Eetun viimenen joulu.
Minä hajosin sitten kokonaan siinä itkuun ja samalla isä soitti eläinlääkärille joskus vähän yli viiden. Se lekuri sitte sano että joo puol kasin aikaan voi mennä sinne kun on leikkaustilanteita täynnä nyt.

Eetu makas siinä sängyllä ja yritti lähtee kävelemään mutta lyyhisty puoliks sängylle ja puoliks siihen kylppärin lattialle. Siinä vaiheessa isäki romahti kokonaan ja itkettiin siinä sitten koko porukka.

Katottii koko ajan että millon loppuu hengittäminen ja puhuttiin että minne Eetu haudataan. Joka kerta kun kuulu joku kolahdus tai ovi aukes, nii Eetu sinnikkäästi nosti päätä ja jäi kahtelemaan ympärilleen. Pari tuntia meni ja kello alko olla kahtakymmentä vaille kasi ja isä kysy että lähetäänkö me sinne lääkäriin vai annetaanko Eetun kuolla kotona. Ei sitten kukaan haluttu tehdä mitään ku ei sillä tuskia ollu ollenkaan. Siinä oltiin monta tuntia istuttu siellä kylppärin lattialla Eetun luona. Ku yhtäkkiä se taas nosti päätä, joi vettä ja lähti kävelemään ihan normaalisti. Eikä mitään siinä se söi ja kaikkee .

Ihme pelastuminen.

En kyllä uskalla vielä olla helpottunu. Kattoo nyt että miten asia etenee. Eetu on tosi väsyny ja pelottaa koko ajan että tila huononee. Jos aamulla herään että Eetu on vielä elossa, niin lupaan olla parempi omistaja sille.

Vittu oikeesti. Huhhuh

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.