IRC-Galleria

Calcifer

Calcifer

möhnöttää.

Nämä pullot hajottivat vesiliu'un.Maanantai 04.08.2008 18:15

Jotain piti tehdä eilen, mutta ei päästy sopuun että mitä. Olis haluttu saunoa jonkun mökillä, mutta se ei onnistunut. Meidän talo äänestettiin eniten mökkimäiseksi, joten saunottiin meillä.

Saunoa ei kuitenkaan voi ellei urheile. Siksi pidettiin olympialaiset vol. 3, (vaihtoehto-olympialaiset Tiibetiä kohtaan kohdistuvien sympatioiden takia) tällä kertaa tapahtumapaikkana oli Huutijärven koulun stadion.

Osallistujamaat: Kirkonkylä (edustajanaan Riikka)
Huutijärvi (edustajanaan Anita)
Pähkinäkallio (edustajanaan Essi)


Ilman sen kummempia avajaisia aloitimme ensimmäisestä lajista, mölkystä. Sade keskeytti pelin, mutta minä jäin johtoon.

Olosuhteiden takia seuraava laji oli sadetanssi. Essi taisi voittaa sen kirkkaasti Michael Jackson -tyyppisellä keppijumpallaan. Seuraavassa lajissa, eli nallekarhuhyppynarussa Riikka oli se kokenein eli myös voittaja.

Jatkoimme pikajuoksulla, jossa tein Lasse Virenit: kaaduin metri ennen maalia mutalätäkköön, mutta voitin rinnanmitalla Essin. Jotain hyötyä niistäkin siis. Minä johdin tässä vaiheessa mittelöä siis yhdellä pisteellä.

Etenimme kuulantyöntörenkaalle. Lähin kuulaa muistuttava esine oli tyhjä Pringles-purkki. Vaikka minä ja Essi yksin tiesimme lajin salaisuuden (purkkiin pitää sylkeä että siihen tulee lisää painoa), Riikka nakkasi purkin pisimmälle rautaisella tahdolla.

Alkoi tehdä jo mieli saunaan, joten lähdimme meille iloisesti tanssahdellen. Tässä vaiheessa täytyy paljastaa, että dopingia käytettiin melko tasaisesti joka maan edustajien joukossa. Pahoittelemme asiaa, ja toivomme, että olympiakomitea ymmärtää, että urheilijoihin kohdistuu nykyään suuri määrä suorituspaineita.

Kisat jatkuivat saunassa juomakisalla, jossa minä taisin ikävä kyllä hävitä. Tosin ehkä Riikkakin hävisi omalla tavallaan myöhemmin yöllä sen kisan. Saunan yhteydessä hoidimme pois alta myös pakollisen viuhahduksen. Reittinä oli tällä kertaa noin 200m lenkki meiltä Teboilille ja takaisin. Kukaan ei tainnut meitä nähdä, koska juoksimme niin lujaa. Ja huom! Tällä kertaa päällämme ei ollut edes trenssitakkeja eikä alusvaatteita, vaan vain ruttojuurenlehdet hattuina.

Kuninkuuslaji, eli vesiliuku oli vuorossa viimeisenä. Essi ja Riikka olivat aika nössöjä, eivätkä uskaltaneet liukua vatsallaan, vaan yrittivät polvityylillä. Sillä ei kuitenkaan pitkälle pötkitty, joten Essi uskaltautui koettamaan oikeaa tyyliä. Voitin lajin kuitenkin kirkkaasti, ehkä suuri harjoitusmäärä puolellani. Vesiliuku kärsi pientä damagea tässä lajissa, otteet olivat ehkä liian rajut. Maalipehmuste irtosi keskeltä ja kiinnitysremmit paukkuivat. Lisäksi ruutulippu on hukassa. Meidän piti ottaa sen Korfulle mukaan. Siellä pidetään olympialaisten jatkot!

Pistelaskutekniikka jäi meiltä sopimatta ja merkitsemättä ylös, joten voittajasta on epäselvyyksiä. Luulen kuitenkin, että se oli joko minä tai Riikka. Varmasti niin.


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.