IRC-Galleria

Eli, istuin kirjastol ja ootin Monchania et sen soittotunti loppus. Noooh, luin siinä vähän syrjäsemmäs paikas yht kirjaa, kunnes musta alko tuntuun et joku tuijotti.
No kappas, olinhan minä oikeessa, joku random mei kuviksenopen näköne ihmine oli siel kirjahyllyil ja tuijotti mua. Noo, annoin asian olla ja jatkoin kirjanlukemista. Kunnes huomasin et tyyppi tuli seisoo mun eteen. En kääntäny viel siin vaihees katsetta pois siit kirjast, koska aluks luulin et se menee mun ohi. Sit se pamautti, ihan ku tyhjästä:
"Mitä mun pitäis tehä et sä lähtisit mun kanssa treffeille?"
Menin shokkiin, paniikkiin, johonki sellasee. Kuka tahansa, ihan joku outo tyyppi, aikune, sä oot yksin, ja se tuli tyhjästä kysyyn tollasta. Noh, jatkoin kirjan lukemista, yrittäen jättää kyseisen henkilön huomiotta. Sit se kysy et aionko mä vastata. Sanoin vaan etten oo menos treffeille. "Miks?" se kysy ja vastasin yksinkertasesti että "en."
Sitten se kysy että haluisinko tekstailla sitten. Sanoin taas saman "en." sit se kysy et onko mulla puhelinta ja vastasin että "on." ja jatkoin kirjan lukemista. Tyyppi turhautu ja lähti veks.


Ei helvetti, uskaltaakoha täält neljän seinän sisält mennä enää mihinkää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.