IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

uuuuu mama :3Keskiviikko 15.09.2010 23:39

Tänään oli aika tosi mukava päivä, silleeeeeeeeee joskus 11 aikaa stadii, sit suoraa studioe elitelle. sit siin meikit ja kampaukset ja vaatteet ja kuvaukset, meni tosi hyvi ja aaaaaaaa haluun oppii laittaa hiukset sillee hienosti mitä se stylisti miulle laitto tokavikan tyylin kuvaukseeeee~ *Q* aaaaaa ja ja ja ne meikitki oli iha helvetin kivoi :3 "se ku teki sen ekan meikin nii olin silleeee no jaaaaah.. sit se teki sen toisen ja olin sillee no iha jees.. sit se teki ton kolmannen meikin nii olin sillee JES! ja sit ku se teki vipon nii seki oli aikalailla sen JES!:in tasoo" selitin niinalle.. no joo sama niitte kampauste kans kyll et ekan sillee njaaaaah ja sit loppuu kohti vaa parani 8) (paitsi no ite tykkäsin tokavikasta ennemmä ku vikasta) 83 aoaoaooaoaooaoa oli siistii ja kivaa kuvauksis ja ja ja nii ja lihakset kyll kipee seläst ja vatsast :''D mut niit ku vahvistaa vähä nii ei tunnu enää missää :p

sit unohin kuvausten jälkee muute laittaa huulikorun heti takasi nii ffuuuuuu se meni umpee 8< huomen mixa tekee tän ehkä uusiks :)

takasi hyvinkäälle tulles junien kaa meni vähä sähläämiseks mut ei se haittaa :D

ps. unohin sitte canonin johon kotii ja aattelin laittaa pari niinan ottamaa kuvaa sielt kuvauksist mut nii... ei sitte ffuuu 8< ellei täält löydy joku canonii sopiva johto 8)

pps. tulipas muute hehtaari merkintä xDD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.