IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 26.02.2007 21:28

Niin tosiaan ja hiusväri tarttuu kaakeleihinmutta ei TOSIAAN kuituhiukseen..

OMGMaanantai 26.02.2007 20:53

Chiquilla on hotttspaita!! <3
Tommone punane kiiltävä napapaita jossa ei oikeestaan ees oo kaula-aukkoa.
Se on vaa yhellä napilla kii.

Chiqui on kaikkein hotein.
Hakkaa Olimpian satanolla.

Ei Olimpia ees oo hottis.

Ei ois vaikka kui sitä leikkelis.

Mun peukalo on muute violetti.
Saas nähä miten tuo mun kuitihiusten värjäys onnistuu..
Tulee kuitenki semmosia palloisia.. sitte vituttaa.

Weee emmi sekoaaaaaa. . .. .. . . .. .. . .
Hipsan.
Ankka sanoo KWAAAAAAK!!!
Nonii nyt ankan kieli tulee täältä ja vähän nuolasee SLUUURPPPS!

Ainii ja Chiqui hakkaa sen horo-Pandoran kans satanolla!!
Yrittääki viiä Orestesin siltä >:/

Meikkaava poikakin voi olla homo!Sunnuntai 18.02.2007 19:46

Sain sen! Muahahha.
Ja onnistuin saamaan meän koneet yhteiseen verkkoon.
A-ha a-ha
aha aha aha.

Miniaaltoja wooooouuuuu!!

[Ei aihetta]Lauantai 17.02.2007 15:00

Saatan olla maailmanparantajahippi mutta aattelin näin.

Olin yläasteella idiootti.
Yläasteella kiusasin muita ihmisiä.
Tai en etupäässä kiusannu mutta olin siinä porukassa mukana.

Koska ei se ois mun elämää pilannu jos oisin vaikka jaksanu olla edes mukava niille raukoille.
Tai joskus moikata tai hymyillä tai puhua ees jotai.
Ei mun "chuulit" kaverit ois mua hylänny.

Minkä ne sille voi? Eikä suurin osa kiusatuista ees oo kovin "erinlaisia".
Niillä käy vaan paska munkki.
Kosk en miekää iha normaali ole, eikä mua silti paljoa kiusattu.


Anteeks.

Jos joku niistä raukoista tullee vastaan niin pyyän anteeks.

Yläaste on raadollinen paikka.

Mutta nyt oon jo lukion WAnha ;D

Ja olin eilen toosi nätti<33<3<333
Toivoin jo että oisin joku toinen että voisin iskeä itteni. Grr!

[Ei aihetta]Lauantai 17.02.2007 13:51

Ei hitto mikä olo...

ÖäääSunnuntai 11.02.2007 23:30

Oon kipee ;__;

Ja pitäs mennä suihkuun.

Ja oli aika kivaa eilen.

Ja mun puku on valmis.

Että on ihana lauluTiistai 06.02.2007 15:03

Ihana ihana laulu.

Entwine - Hearts of Frozen Stone

Ihana ihana ihana ihana laulu.

On muuten ihana ihana ihana laulu.

RörörörörörööröröröSunnuntai 06.08.2006 14:33

Tänään aamuna heräsin kello nollakahdeksankolmenolla ja junassa oleilin ja siellä oli mukava sänky verrattuna hotellihuoneeseen ja lämpimä ja peittokin oli kunnollinen eikä mikään perkeleen tuplalakanavilttipaska. Perkele. Ja yöllä heräilin siihen kun pysähdyttiin ja tyynytippualas ja piti hakea ja korvalappusista soi Ashes of Yesterday ja olin iloinen koska maailmassa on vielä ihanaa musiikkia ja jalkaa kutitti pekeleesti ja piti raapia ja verta tuli uiui. Ja kotiinpäästyäni olin iloinen koska olin kotona taas ja että mulla on viis uutta levyä ja paljonmuuta ^^ ja nyt saa nörtätä ja kokoaamun olen sitä tehnyt.
Ja Lontoo oli hauskapaikka ja siellä oli sellanen kaupunkinosa jonka nimi oli Camden Town ja sinnepääsi metrolla joka oli muuten kivapaikka. Siis metro oli kiva paikka ja Camden oli kans. Ja siellä oli niin hyvännäköisiä poikiajatyttöjä että olin aivan kuolla ja ne kaikki oli ihanissa kaupoissa töissä ja jos mie muutan Lontooseen ja menen Camdeniin töihin niin muutunko mieki ihanaksi tytöksipojaksi? Ja Camdentownissa oli semmonen pubijonka nimioli The World's End ja seoli ihana paikka jossa oli ihaniaihmisiä ja paljon ihaniapoikia<3 Ja sielläoli halpa kalja<3<3<3<33<333 Ja siellä myytiin hamppua joka nurkassa ja siellä oli niin paljon ihania kauppoja että sitä ei voi kuvitella ennenkuins en näkee. Niitä kauppoja on siellä ihan sairaasti. Siis ensiksikkin keskustasat ei kannata ostaa MITÄÄN vaan sinne camdeniinmennä ja sielläkään ei heti ekapaikasta kannataostaa koska niitä paikkoja on OIKEESTI MILJOONABILJOONAA. Astuin yhteen semmoseen Cybergoottikauppaan ja siellä soi musiikki niin lujalla että sattu korviin aj siellä oli strobovalot ja semmonen käytävä missä kaikki valkonen hohti ja seoli älyiso se kauppa. Ja haapuilin kerran semmoseen kauppaan jossa myytiin pelkkää Gothic Lolitaa ja sekinoli ihana<3<3<3 vaikka seoli helveti kallis. Ja sitten siellä isollakadulla oli joku miljoona kenkäkauppaa janiissäkaikissa oli ihan SAIRAAN ISO New Rock osasto ja semmosia GÖÖTTikeknkiä hulluna ja sittensielläoli semmonen kauppa jossa myytiin bäntipaitoja ja siellä oli ihanin myyjä<3<3<3<333 ja sittens iinä yhessä tosi gothissa kaupassa oli vieläkin ihanampi myyjä ja seoli parhaimman näköinen mies mitä olen ikinä nähnyt.

Eli joo.
Ostin pitkästä aikaa Mättö kax -pussin, ja huomasin sen sisällön muuttuneen täysin. En tiedä mitä karkeille on tehty, mutta ne maistuvat nyt kammottavilta, enkä aio ostaa niitä ennen kuin voin olla varma että ne maistuvat taas samalta kuin aluksi. Onko jotain kaavaa tai muuta kenties muutettu, kun esimerkiksi ihanat salmiakkisammakot maistuvat nykyään enemmän lakritsisammakoilta ja peikonmarjat maistuvat jotenkin enemmän tehdasvalmisteiselta. Samalla toivoisin, että Mättö Kaxeja voisi myydä myös pienemmissä pusseissa, koska monesti jää ostamatta kun ei jaksa syödä koko pussia.

[Ei aihetta]Lauantai 17.06.2006 17:57

Näin unta missä olin käymässä kaverin tykönä ja siellä oli ihme orgiat menossa ja sitten sinne ilmestyi yhtäkkiä Lovexin Theon ja Vivian ja ne oli vanhoja ja rumia ja lihavia ja rupsahtaneita niinQ Blackie Lawlesski oli ja sit mää jouduin nukkuu niiden vieressä mutta silti mun mielestä ne oli hyvännäkösiä vaikka ne oliki vanhoja ja rupsahtaneita ja vaikka oikeesti Vivian ei oo musta ees hyvännäköne muutenkaa.. En siis kuuntele edes Lovexia, ne vaan sattu ilmestyyn mun uneen... Sit me lähettii käymään jonku muun kans kaupassa ostaan tupakkaa ja sit mää ostin suklaata ja joku osti jotai ihme juustomössöä ja sit se vaa otti mun suklaalevyn ja sekotti sitä oksettavaa juustomössöä sillä ja mää suutuin sille ja vannoin etten varmasti anna sille palaa enää mun suklaasta ja sit se suuttu mulle verisesti.. Ja sit se jonka piti ostaa tupakkaa oliki ostanu vaa zippiaskin ja mun piti jakaa se sen kans joka oli sotkenu mun suklaat ja se otti siitä 6 ja mulle jäi vaa neljä ja itQparQsurQ... Sit me oltii jossai ihme hotellissa missä oli iha helkkarin matala katto ja syötiins itä suklaata ja kaikki vaa nukku koko ajan ja mää olin yksin hereillä.. Ja sit menin täikölle missä vastaan tuli se tyyppi jonka tapasin siellä saunaopenissa ja sen nimi oliki joku ihme suuz ja mää lähetin sille kirjeen joka oli kirjotettu jonku laskun taakse ja se vastas siihen samalle paperille ja muistutti vielä että muista sitten kirjoitella kuittien taakse tjtn...

Olipa yö..