IRC-Galleria

väsyttää..Tiistai 11.07.2006 01:53

ruisrock oli viime viikonloppun ja hiuka o nyt väsyny fiilis. perjantain ja lauantain välisen yön univelka voi kyl olla yks syy siihe.. vaik oliki perjantain yöl jo hiuka enne kahta nukkumas ni sit sitä lähtiki jo neljän aikaa yöl hakee kaverii ja sen kaverei baarist ja viemää niit kotii. eikä sitä sit oikee pystyny nukkuunkaa enää ku oli jo parempaaki tekemistä.. :P
perjantain ja lauantain ruisrock ei kyl oikee ollu mein juttu.. joko ei ollu sellasii esiintyjii taik sit vaa oli tylsää. ja lauantain oli hiuka muutaki mikä tahtos latistaa tunnelmaa.. taik sit oli niit keski-ikäsii miehii ympäril mitkä ei oikee kiinnostanu mua eikä merjaa. ois taas ollu käyttöö niille paidoille mis lukee: "keski-ikäinen mies: älä katso". sellaset jäi vaa painamatta vaik muuten meil oliki söpöt paidat.
sunnuntai oli oikeestaa kaikist kivoin päivä. oli enite katteltavaa ja fiiliski oli paras ku ei ollu iha nii väsyny.. sain vaa poltettuu naamani sunnuntaina.. se ei ollu järin mukavaa mut siihe o jo melkee tottunu.
mut oli tää ruisrock sentää hiuka erilaine mitä edelliset. ei satanu kertaakaa vettä ja muutenki oli ihan tarpeeks lämpimät kelit. ja päästiin oluttelttoihinki ekaa kertaa. niis ei kyl pahemmin tehny mieli ryypätä ku huomas hyvin et oli festarihinnat.. jäi täst ruisrockist kuitenki jotai muisteltavaa, niin hyvää ku huonoaki.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.