IRC-Galleria

Cassy

Cassy

tää on siis niin tätä xD

Keikka <3Tiistai 03.06.2008 11:26

30stm:in paras keikka tähän mennessä. Kaikkee ihanaa tapahtu <3 Parasta oli se, kun sain katsekontaktin Tomon kanssa. Ja se tapa, jolla Jared katto mua yhessä vaiheessa, tyyliin "So, we finally meet" Ihan ku se olis tienny, että mä oon ihan pitkäaikanen fani x) Se on kai joku meedio.

Se basisti Tim oli kans aivan ihana. Hymyili mulle monet kerrat. Kannatti seistä sellasella paikalla, jossa olin ihan bändin poikien näköetäisyydellä. Yhdessä vaiheessa tuli pieni nestehukka ja menin vähäks aikaa sivuun, järkkärin ja yhen fanin avustuksella. Olisitte nähny Tomon, se oli ihan huolissaan :( Aww. Vähän aikaa siinä istuin ja olo parani nopeesti. En ottanu kuvia, mutta kuvasin kolme videoo kännykällä. Siä oli niin mytäkkää, että kamera olis hajonnu. Se on muutenki jo vähän vanha. Lupasivat tulla Suomeen uudestaan mahdollisimman pian..eli siis heti, kun kolmas levy on valmis, joskus ens vuonna ^_^ Ei oo pitkä odotus, kun aika menee aina hirmu nopeesti. Ei tullu tavattua poikia keikan jälkeen. Tomo ei tullu, eikä Jared eikä Tim. Sillon, ku mä ja Satu oltiin jo ehditty lähteen, niin Shannon tuli vähäks aikaa ulos. Mutta ei haittaa, ens keikalla sit saa kuvat kaikkien kanssa ;D

Lähdettiin takasinpäin joskus 00:40 ja oltiin perillä Tampereella klo 2:40. Sadun avomies tuli sinne autolla, joten päästiin niitten kyydillä. Voi meiän juttuja xD Yks esimerkki:

Satu: Mikko ja Jared voi nukkua sängyn alla ja Shannon on mun kanssa sängyn päällä.
mä: Nimenomaan päällä ;)

ja junassa:

mä: Tomo on ihan ku koira sen kielensä kanssa.
Satu: No ei oo kyl paljon eroo.

ja revettiin xD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.