IRC-Galleria

CathyDawn

CathyDawn

Naughty pickers wear big knickers

Miten "blingin" kuuluu soida?Tiistai 08.09.2009 04:59

(Hieman ehkä alustusta seuraavaan paasaukseeni: Kuulin kerrassaan pöyristyttävän väitteen ja vielä ikäiseltäni naispuoliselta ihmiseltä. Ei siitä tässä sen enempää, ehkä osaatte päätellä luettuanne tekstin mistä oli edellä mainitussa väitteessä kyse. =))

Valitettavan usein luodaan onnellisuuden harhakuva, uskotellaan että onni ja rakkauden tunne tulee asioista. Pitäisi saada täydellinen parisuhde. Naisen tehtävä on näyttää vain hyvältä ja päästä hyviin naimisiin. Nainen ei ole mitään jos ei ole kahlittuna mieheen - ehkä viime vuosisadan alkupuolella asia oli näin.

Onnelliseksi tulee, kun siirtää ajatuksen välillä aivoista sydämeen. Kokee asioita sydämen eikä vain järjen kautta. On läsnä ja havannoi. Kuuntelee, katselee, tuntee, haistelee ja maistelee elämää eikä ole riippuvainen ympäröivistä paineista ja odotuksista. Pystyy rakastamaan ja on valmis vastaanottamaan rakkautta silloin kun se on aitoa. Minä ainakin tiedän miten minun "blingin" pitää soida: Niin että se tuntuu sydämeen saakka.

Juuri niin sekavaa kun se tähän aikaan yöstä kuuluukin olla. =)

http://www.youtube.com/watch?v=opWBRRCTDXg&feature=related

-Katri-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.