IRC-Galleria

terppa taasLauantai 10.06.2006 00:06

tänään jouduin heräämään jo ennen kaheksaa. heti piti kävellä monen kilsan päähän metsälaitumelle tuomaan S ja M kotiin. en oo muuta tehny ku aamulla ajoin siggen ja eksyin taas kerran! pääsin sentään kotiin, en niin eksyksissä ollu! :D mutta melkein. olin koko päivän yksin "kotona", oli hauskaa ja jaksoin jopa käydä pyörälenkillä! niin ja kävin peräti pari kertaa kattomassa hevosia laitsalla. :) luin kirjoja 4 tuntia putkeen,ihoni paloi aika tyhmästi. olipa tylsä päivä! mun pitäs ajaa vielä mollella, onneks hepat ruokitaan vasta 23 maissa viimesen kerran ni onhan tässä vielä aikaa!
nyt alkaa jo tuntumaan että asun täällä tässä talossa, ei tarvi koko ajan kysellä lupaa että mitä teen, voin ottaa vaan hevosen ku kerkiän ja lähteä lenkille jos se kuuluu päivän hommiin ja voin ottaa jääkaapista mitä haluan.
sain varmaan auringonpistoksen ku oon näin ääliö nyt.. :D
toivottavasti aki on vielä elossa, kukaan ei oo ainakaan veilä soittanu et se ois delannu! muuta en oo siitä kuullu ku rosa ja heidi raportoinu jotain vähän, luotan siis siihen että se elää :D huomenna on taas vähän tapahtumarikkaampi päivä, heti aamulla mennään jollekki radalle hiitille. sitten saatetaan käydä kylässä iskän ex-vaimon luona. :D
~ angetha
p.s. täällä on älyttömän kuuma sää ollu koko päivän! :) jibii

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.