IRC-Galleria

moii..Sunnuntai 11.06.2006 05:22

no ni, taas on yö ku kirjotan eli en kirjota sit järkevästi.. :D varmaan tähän asti kuumin päivä!
oltiin hiitillä wallhamnin radalla siggen ja mollen kans. mä ajoin siggen,ajettiin 2 x 3000 m ja se meni 37.5 käskemättä (2v. ja varmaan joku seittemäs hiitti vasta.) joten se oli ihan hyvä. vaikka se on pelkkä harjousrata, ni siellä oli kaikki 6 katosta täynnä ku papparaiset oli tullu yhessä hiitille hevosillaan x) yks oli hieno ja harmaa! ja joka papan hevosella oli ratsupäittet, yhellä jopa eskadronit! outoa. siellä ne vaan lunkisti hoiteli hevosiaan, venytteli ja pesi. rentoja papparaisia siellä :D sit oltiin jotai 6 tuntia iskän ex-vaimon ja sen nykysen miehen luona, siellä oli taas tosi kivaa ja söin niin paljo että tuntuu vieläki mahassa. luulen että oon lihonu tän matkan aikana! x) nouh
nii ja tänään (tai oikeemmin eilen) on antin eli andyn synttärit, penska täyttää 15 vee. se on mun pikkuveli jos joku ei tienny :D että onnea vaan sille, huomenna meen ostamaan sille jonku lahjan jos keksin jotain! :) kiusasin sitä että ostan mekon tai muuta tyhmää ,en oikeesti oo niin ilkee!
parempi nyt alkaa nukkumaan, huomenna pitää paiskia töitä! (hahah en oo vielä kertaakaan ees siivonnu karsinoita tai mitään oikeaa työtä, laiskotellu vaan)
oispa kotonaki tallilla näin helppoa! :)

~ angetha

p.s. grodan on todettu kantavaksi! :D mutta 2 munasolua, vai mitä ne nyt on ,on hedelmöittyny ni toinen pitää eliminoida jotenki :S

pps. tää vänstra-göt** mikä nyt olikaan on ruotsin hevostihein alue, kuulin tänään. ja sen kyllä huomaa, joka paikassa hevosia! :) ja niin montaa eri rotua, paljon komeita kylmäverisiä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.