IRC-Galleria

hei.Maanantai 12.06.2006 03:23

enää tänään oon 16 v, huomenna vanhenen taas vuodella! oli kuuma päivä, ajettiin uddevallaan yhelle ostarille jossa oli hööksin liike. sain ostaa 500 kruunulla mitä haluan synttärilahjaksi itelleni. eli akille näköjään.. x) ostin claridge housen hienot ohjat, otsapannan joka oli nätti, equi-quardin hivutussuojat takasiin, tarralliset putsit sekä heinäverkon. sit sain ostaa antille kaikkea ku sillä oli eilen synttärit. ihan parhaat lahjat, en kerro mitään siltä varalta jos se lukee tätä x)
oli niin kuuma etten voinu muuta ku nukkua. kaheksan maissa lähin grodanilla ratsastaan. otin 6 vetoa puolen kilsan mäessä. osasin jopa ottaa aikaa samalla ku ratsastin, enkä eksyny yhtään kertaa. aina ennen oon menny harhaan! :D joku papparainen, vissiin kenneth oli sielä kans ajamassa mustalla lämpösellä ja juttelin sen kans, ihme että osasin puhua ruottia :) oli kyllä parasta lomassa nuo vedot. grodan oli niin energinen, mutta silti pysy hyvin käsissä.
tänään alan jo nyt nukkumaan, kello on vasta puol kakstoista täällä ruottissa. aion herätä tosi aikasin koska en halua menettää tuntiakaan syntymäpäivästäni. tätä olen oottanu jo vuoden! x)

~ angetha

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.