IRC-Galleria

Hepat laitsalleTorstai 26.06.2008 00:02

Kuvassa vas. Juippi, Vallu, Hyypiö, Kissa, Ira, T.H. ja Pippuri

Eilen vietiin kuorma-autollinen hevosia laitumelle Palojärvelle, mukaan lähti myös minun Hyypiö. Sää oli mainio ja kuvasin hevosia tuntikaupalla. Niille tuli tosi iso laidun joka koostui tavallaan kolmesta osiosta joten tilaa riittää telmiä ja ahmia ruohoa :) Samaan laitumeen meni 7 hevosen lauma joka jakaantui heti kahteen porukkaan. Ekaan kuuluu Hyypiö (My Festival Boy), Kiss Me Goodbye (Kissa), Born In Purple (Pippuri) sekä Furool Jubb (Juippi), toiseen taas Vallu (Walls Lucky Li), T.H. (T.H. Trouble) ja 1-vuotias Millennial Tiara eli Ira.
Nyt saa talven kilpaa juosseet kilpahevosetkin levähtää kunnolla ja ladata akkunsa tuleviin koitoksiin. Hyypiöllekin tuo on suurena kiitoksena siitä, kuinka se menestyi koko viime talvena. Se on laidunloman ansainnut =)

Toiselle laitsalle vietiin orivarsat Pikku-Mikko (Trimus Flash), Termiitti (Cherry David) ja Ässä (Millennial Ace). Tänään lähti saareen laitumelle Gabba (Gabbagabba Sand), Milli (Millennial Queen), Eve (Millennial Jewel) sekä Jeltsu (Yellow Eglantine). Kyllä on talli ihanan tyhjä nyt :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.