IRC-Galleria

Ceira

Ceira

Mikä tää sydän juttu on? :D Kiitoksia sydämist!
Tänää klo. 12.10 kouluun preppaukseen, maanantain psykologiankokeen takia.
Ei olis millään jaksanu men mut pakko se oli. Siel ol kyl aika tylsää, vaiks muuten mä tykkään
psykologiast aineena . Sit sen jälkee kävelin mummolaan jossa iskä venas ni sit lähdettii sielt kottii päi. Sit koton menin suoraan pehkuihin, viimeaikoin on ollu iha sairaan väsy.
Viel ois ranskan aine kirjotettavana,.. Ei siitkä kyl mittää tule, kouluki loppuu ensviikolla, ni tulee juu pikkase kiire. Huh,huh, ihan ahdistaa ko aatteleee jotai koulujuttuja.

Vähän ärsyttää ko kesäloma alkaa, vaiks pitäiski olla onnellinen.
Mutta siin on vaan semmonen juttu, että ei sit nää jottai mukavii ihmisii joita on sit vaa koulus mahollisuus nähä... Hei, aatelkaa, mä eilen tajusin jotain..! Ku en oo ikinä aatellu omaa ikääni ja silleen niinko tarkemmin.. Ni rupesin miettii kaikkee ja jotenki päädyin miettii et kyl 17 vuotta on pitkä aika. Mun syntymäpäivät on vast syyskuus ja sillee.. mut kyl tää aika on menny muutenki nii noppiast et ei siin kauaa kest ko määki ole sit 17. No joo, kuitenki. Rupsein miettii, et prkl, määki ole eläny jo 17 vuotta.
Siis jos vaiks nyt aattelee tulevaisuuteen 17 vuoden päähä, niin kuin moni
aattelee et se o iha lyhyt aika ja sillee? Ja kuin moni aattelee et prkl, siis hiuka se o kauheeen pitkä aika.... ? Ja sit ko aattelee 17 vuotta taaksepäin. Siis mun mielest se o loppujen lopuks niinko iha.. emt. Jotenki tuntuu niinko mä oisin elänyt vasta muutaman vuoden ja et.. Jumankauta.. Miltäköhä niist yli 20-vuotiaist tuntuu ku ne aattelee taaksepäin ajassa ja siis. Jotenki vaikee uskoo et mäkin oon elänyt hei pian 17 vuotta! Okei. Tää teksti tänään, mitä multa nyt ulos tuli on iha paskaa, ainaki mun mielest ehkä. Mut oon väsy ja tahdoin selitel jotain ja pitkäst aikaa kirjottaa jotain muutakin ku pelkkii galluppei.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.