IRC-Galleria

Ceira

Ceira

Mikä tää sydän juttu on? :D Kiitoksia sydämist!

...Kirosanalakko& Ruotsin aine Plaah!Tiistai 23.10.2007 18:41

Tjoo... Ainakin neljä kertaa säin nyrkista käteen. Eli siis pääsi muutama lipsahdus.. heh, yhdenki kerran kun kirosin vahingossa, niiin sit kirosin sitä että kirosin, kun huomasin että kirosin ::D:D.. Ja siitäpä tuli kaksi pientä lyöntiä. Mutta siis ei mitään sellasii et ois sattunu..
Mitenköhän ton ruotsin aineen kans. Huomenna pitäs ol valmis. Tai ainakin huomisen päivän aikana :<. Pitääköhä pyytää Petelt (=mein ruotsin opettaja) apuu. :-O. Ehkä ´juu kannattas.
Ärsyttää vaan kun noi aiheet on aina niin vaikeita! : <. Ei niist keksi mitään helppoa sanottavaa! :(. Ja sit väsyttää ihan sairaasti näin koulupäivän jälkeen. Ja tahtois nukkuu, mut ei oikeen voi ku toi nörttiveli metelöi näppiksensä avulla. Vitsi kun sais sen oman huoneen.
Tekis kyl mieli jo harkita muuttoo johonki muualle ko nukkuminenki o nykysi vaikeeta...
Vaiks jonneki keskustaa :- O .... :<<.... Tulkaa joku rakentaa mulle oma huone, pliis????
Ei hitsi, ja nyt on pääkin kipee. Taidan kyl ol kevätihmisii, ko ain loppukevääl ja alkusyksyn olen iha pirtee yms. mut sit ko mennää talven suuntaan ni mikkää ei onnistu ja tulee kaikkee valittamisen aihetta. Huh huijakkaa kun väsyttää... Mut ei voi mittää... : ( : ( :( ..

Niin jooo, ja jos ei se ruotsin aine ol huomiseks tehty ni ruotsin numero pienenee yhdellä! (et koittaa sit alottaa se kirjottaminen, marika! [Kuitenki käyt kyyläröimäs mun päiväkirjaa josai vaihees ::>] )

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.