IRC-Galleria

CelennTheSatan

CelennTheSatan

..........ಠ_ಠ ............. Jebou!
Tuli tossa viikon verran nukuttua yhteensä ehkä joku 14h, eli univaje oli melkoinen. Krapulassakin tuli oltua... töissä... KOLMENA PÄIVÄNÄ. Olo oli infernaalinen. Sunnuntai, viimenen duunipäivä, kuitenkin koitti viimeinkin ja kuumottelin, himottelin ja suorastaan odotin, että viimeinkin maanantaina pääsen nukkumaan ja NYT viimein saisin nukkua niin helewetin pitkään, kun vaan haluan.
Siinä matkalla duuniin kuitekin pamahti äkillinen fläsäri hammaslääkäristä, johon olin varannut ajan kuukautta aiemmin.

Joten koko vitutusthan lähti siitä, että olin ottanu ajan klo 08.00! Kruunuksi vielä: koska en tienny mutsin lomautuksista, kuvittelin siten, että pääsen sillon sen kyydissä Kuntaan. Ei tarvi herätä ennen mummoja (tsekatkaa Ihme Bantu), eikä tarvi sit ku kävellä takas himaa. No siis todellisuushan jäi aivan toiselle tasolle.
Mutsin lomautukset alko JUST (äläkä kuvittelekaan, että se heräis aamulla niin aikasin vaan heittämään mua hammaslääkäriin).
Se nukkuminenkin arvatenkin jäi toisarvoiseksi, kun telkasta tuli Mexican ja heti perään Obsessions (Julkkiksia katkolla en jäänyt enää kattomaan), olihan toki unelmani 15:en tunnin unista jo lyöty naama edellä asfalttiin.

No, aamu sarastaa ja ihmeen kaupalla jopa herään ja vielä suuremmalla ihmeellä suht pirteänä. Kaamee nälkä ois ollu, mutta en viittiny siinä ruveta syömään. Maiharit jalkaan ja käppäilen hammaslääkäriin. Helve ku tuli kuuma siin matkalla, joten olin mukavan hikinen perille päästyäni.
Olin ensimmäinen sielä, eikä ne mammat viittiny ottaa mua vastaan siihen ilmottautumiseen, kun oli kovasti juttu kesken jostain maidon hinnasta. Nuokuin odotushuoneessa Akkarin aukeamalla, ku joku äijä yhtäkkiä molähtää:
"Oliks tyttö ensimäinen?"
"Huh?! Aiseaukesjo....", ja meinasin pyörtyä siihen lattialle, ku nousin niin nopeesti. Pääsimpähän ilmoittautumaan, jee.

Menin sitten venailee huoneen yhdeksän viereen. Se lekuri tuli ja meni ja tuli taas ja meni sit siihe viereisee huoneesee ilmoittaen "aamun PÄHKINÄ! Tää on juurihoidettu hammas, mutta toi etumainen juuri on täytetty huonosti. Potilas valitti, että oli kipeä, siks otin kuvan siitä... Että mitä tässä kannattais tehä?"
Siis vittu! Se kiven kovaa väitti sillon, että "se on juurihoidettu, ei sitä voi mitenkään särkeä! Ettet vaan kuvittelis, että särkee, ku se on tollai tummunu?"! ! ! Siks mä sitä aloin tutkimaa, ku sitä särki! Vitun idari.... Päättivät kuitenkin, että "jossei se häiritse, ni ei tarvi korjata sitä täytettä.

No pääsin vihosta viimein sinne tuoliin makoilemaa. Kerkesin jo heittää läppää siinä, että "varmaa nukahan tähän". Ekanaa se täti taivutti sen piikin (*vitun väristys*) ja tunki sen varmaan aivoihin asti. Refleksit huus tempaamaan sitä neppariin äkillisen vituttoman tuskan aiheuttamisesta, mutta joku osa, mikä pitää itsehillintää kasassa, esti. Ainaki osu hermoon, saatana!!
Sitte alko turpoomaan suu. Olin varma, et tukehun vielä seur. 5min sisään, mutta jäi mulle joku henkireikä sinne. Ihmettelin vaan, etteivät ne reagoineet mitenkään siihen.
Juu, ei kipuja enää... Ennen ku se kekkas toiselta puolelta et "ei ton pitäis purra noin..." !!! Alko hiomaa tota toista puolta "siinä samalla"! "Purentavika"! Siinä ei ollu mitään vikaa! Se hio pois mun lempi reunan, mitä aina hinkkasin kielellä, ku pohdiskelin! Ja vähän alhaaltaki hio, juu! Ja VITTUku vihlas ja siinä meni seki kiille saatana, varmaa ainoosta hampaasta, jossa sitä vielä oli!! Jonku puol tuntia se siinä hio ja arpo ja hio ja tunti lappua suuhun ja käski
"Kiinni ja liu'uta hitaasti vasemmalle ja auki. Ja kiinni ja sivulle ja auki." Jos en kuullu tota käskyä vähintää 50:tä kertaa, ni jee!
Olin jo niin perin kyllästyny siihen poran ääneen ja niiden variaatioihin, että ku se vielä kerran käski purra yhtee ja liu'uttaa (eteen tällä kertaa!), olin valmis sanomaan ihan mitä vaan, että pääsisin pois. Jäi korkeeks. Sanon ens kerralla, mul on leukaperät vieläkin niin perkeleen kipeet.

Ulos asti päästyäni otin kunnon kielituntuman tohon viritykseen, mitä se muokkaili sen puol tuntia: mitä vittua mun suussa on?!
Ikään kuin täti olis vaan roiskassu jotain sinne päin ja jättäny ylimääräset mällit sinne, kun käsittääkseni piti paikata vain yksi reikä, eikä kolmea hammasta! Ja NYT sielä se purentavika on! Täysin toisella puolella, ku se mun reuna, mikä tylysti eliminoitiin.
Vääntää suuta joka vitun suuntaan!

Plus tämän koko suun kattavan hionnan jälkeen, koko suuta vihloo ja kirvelee! Hampaissa ei oo kiillettä (=joudun syömään etuhampailla, jolloin siitäkin alkaa vihlomaan) ja vastahiottu hammas riipii kielen täysin nilelle, että yritä siinä syödä MITÄÄN!

Plus sen kuuden kilometrin maihareilla juoksentelun jälkeen mun pohkeet on ihan yhtä paskana.

Eli mä kävelen ja syön ku vanha äijä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.