IRC-Galleria

Cerpele

Cerpele

Dramaattinen Makkara

Lauantai-illan menuSunnuntai 17.05.2009 00:09

Tänään tehtiin niin yyperhyvää ruokaa, että jaan sen teidänkin kanssanne.

Ensimmäinen vaihe: Haahuillaan kaupassa tietämättä, mitä ostaa ja metsästetään -30%-tarjouksia vanhaksi menevistä tuotteista. Päätetään, että tänään on ruokana salaattia ja haahuillaan lisää.

Toinen vaihe: Saavutaan kotiin ja aletaan hullulla innolla valmistamaan ruokaa. Ensin pestään ja revitään italiaano-salaattimix (rucolaa ja lollo rossoa ja sydänjotain en muista mitä) Luomu-intoilijat skippaavat tämän kohdan ja kasvattavat rehunsa itse.

Sitten pilkotaan paprikat, tomaatit ja kurkut. Huomataan, että minitomaatit ovat hyviä ja syödään kuormasta noin puolet. Lisätään italiaanojen sekaan.

Sitten paistetaan uunissa jättikatkaravun pyrstöt, jotka sai 30% halvemmalla ja lorautetaan joukkoon liikaa öljyä. Hekumoidaan hetken ihanan tuoksun kanssa. (Näitä odotellessa tehdään dippikastikkeesta salaatinkastike.)

Seuraavaksi paistetaan pilkotut sipulit öljyssä ja niiden jälkeen käytetään pannulla vuohenjuustot, jotta ne saavat hieman pehmeyttä ja väriä.

Murustetaan nacho-sipsit ja lisätään nekin vielä salaatin joukkoon.

Kolmas vaihe: Kasataan jätti-iso fiestasalaatti lautaselle, lisukkeena vielä herkkusieniä ja pikkuporkkanoita. Lisäksi vielä kaiken syötävän päälle ripotellaan hirmu-iso annos Aurajuusto Goldia. Hekumoidaan hetki sitä, että ruoka ainakin tuoksuu hyvälle, mikäli ei maistu. Huomataan, että on sittenkin hyvä omistaa jätti-isot lautaset, sillä normilautaselle annos ei menisi.

Neljäs vaihe: Kirotaan viinipullon korkki alimpaan helvettiin ja korkki lähtee sitten kolmessa osassa.

Viides vaihe: Syödään koko roska ja säästetään vuohenjuustot vikoiksi suupaloiksi. Ja ruokahan tarjotaan äyriäisille sopivan valkoviinin kanssa, jolla on vielä katu-uskottava nimikin. Diabloo pöytään!

Ps. Pitää olla pikkusen pläski... :r

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.