IRC-Galleria

Cerubi

Cerubi

Give into the night

Pakko ku muutkii.Keskiviikko 17.09.2008 22:50

1. Listaa asioita 10 eri ihmisille, joita haluat sanoa, mutta et uskalla.
2. Älä paljasta keitä he ovat.
3. Voitte kommentoida, mutta en saa vastata arvuutteluihinne. Nauttikaamme mahdollisista väärinkäsityksistä.

--

1. Tykkään siusta ihan hirmusesti, vaikka sie satutatki miuta enemmän ku kukaan. En ymmärrä miten voin välittää siusta näin paljon vaikka sie kohtelet miuta välillä ku jotain joka on tarttunu siun kengänpohjaan. Joskus taas saat miut tuntemaan, et oisin ainut tyttö maailmassa ja teet miusta tosi onnellisen pelkällä hymyllä. Kumpa se tunne pysyis pidempään.

2. Oot miulle tosi tärkee ja rakas ystävä. En koskaan sano sitä koska miulla on vaikeeta kertoa ja näyttää että välitän. Joskus olen hyvin huolissani siusta. Vapaa-aika siun kanssa menee kuin siivillä. Siulla on niin hyvä huumorintaju ja siuu voi luottaa, vaikka välillä miulta menee hermot siihen ettet oo aina samaa mieltä miun kanssa asioista. Eikä pidäkkään olla. Oon vaan kontrollifriikki ^^

3. Oot vittu täys pelle :D Sie oot niin vitun säälittävä et en voi ku nauraa. Luuletko oikeesti olevas jotain? Voin kertoo. ET OO MITÄÄN.

4. Rehellisesti sanoen, en tiedä mitä mieltä olen siusta. Välillä oot tosi kiva ja siun kaa on kiva juoruta mut välillä miuta käy tosissaa ärsyttämään. Mie en aina tykkää siitä, että miun asioihin puututaan ja voisit muutenkin hieman hillitä uteliaisuuttasi. Kaikki asiat ei kuulu siulle.

5. Jos miulla on hyvä päivä niin siun kanssa on niiiiiiin hauskaa. Siulla on niin tyhmiä puujalkavitsejä että ne on jo hauskoja. Siun kanssa on hauska pelleillä ja mennä ihan lapselliseks. Mut sit taas joskus mie en jaksa sitä. Miulla menee joskus hermot siihen että olet ehkä hieman liian lapsi. Yritän olla lojaali, mutta silloinku napsahtaa niin en vaan jaksa siuta. Mie en ansaitse siun luottamusta.

6. Sie oot tosi sulonen ja höpsö. Sun huumorintaju on jotain tosi mahtavaa ja olet myös hyvin tärkeä ystävä. Oltiin aikoinaan kuin paita ja peppu. Kaipaan niitä aikoja. Sun kanssa on niin hauskaa ja rentouttavaa viettää aikaa.

7. Sie oot kaksnaamasin ihminen kenet tunnen. Siun kanssa on joskus kiva rupatella mut pidemmälle en haluu mennä. En halua että tiedät miusta mitään ylimäärästä, koska en haluu, että se kulkeutuu eteenpäin toisten korviin. Tiedän tosi hyvin kuinka paljon puhut paskaa kaikista. Ja sie valehtelet. Koskaan ei tiedä mikä on totta ja mikä ei. Siuun ei voi luottaa. Mie toivoisin että tulisit maanpinnalle ja tajuaisit kuinka ärsyttävää on myös se että olet olevasi niin aikuinen.

8. Mie en oikein tiedä voiko siuun luottaa. Siun kanssa on kiva rupatella ja joskus jopa uskallan avautua. Käyttäydyt välillä teinimäisesti ja olet rasittava mut silti oot kiva juttukaveri =)

9. Sie oot niin vitun hauska hyyppä =)) Mie tykkään siusta. Siulla on semmonen musta huumori mitä mieki ymmärrän. Joskus pelkäsin että miulla saattas olla tunteita enemmänkin siuta kohtaan mutta nyt tiedän ettei ole. Toivon et voitas pysyy ystävinä mut näköjään hieman vaikeeta sen jälkeen kun aloit seurustelemaan. Siuta ei oo kiinnostanu jutella miulle sen jälkeen, miksi?

10. Sori, kirjotan sitku keksin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.