IRC-Galleria

Terve taas.Sunnuntai 09.12.2007 01:35

Nykyään työskentelen Vilkon Oy:llä viilunkäsittelijänä. Käytännössä kuivaan ja lajittelen koivuviilua päivät pääksytysten. Homma on välillä yksitoikkoista, mutta palkka on melko hyvä aikaisempiin työsuhteisiin verrattuna. Ihan mukavasti tuosta jää säästöön tulevaisuutta varten, kun menotkaan eivät kotona asuessa ole suuret. Miinuksena on kolmivuorotyö. Kyllähän ilta- ja yövuoroista saa tietenkin korvaukset, mutta silti ehkä kuitenkin tekisin mieluiten normaalia aamuvuoroa. Unirytmi erityisesti menee välillä kovinkin pahasti sekaisin. Kyllä tämän syksyn ajan kuitenkin kestänyt hyvin.

Tammikuun 7. päivä on määrä astua palvelukseen Vekaranjärvellä. Kuntoiltu ei ole edes nimeksi asti mutta en jaksa ottaa siitä sressiä. Peruskunto on kuitenkin aina sellainen, että sillä pärjää jo melko pitkälle. Vieläkin askarruttaa se, että yritänkö lusmuilla kuudella kuukaudella vai jäänkö suosiolla kokonaiseksi vuodeksi. Molemmissa olisi omat hyvät ja huonot puolensa.

Päivän olueksi valitsin Hartwallin 1836 Classic All Malt Lagerin. Enempää en ala tätä kuvailemaan osaamisen puutteessa. Sen verran kuitenkin sanon, että hyvää on. Siksi kyseinen mallasjuoma onkin tämänhetkinen suosikkilagerini.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.