IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

OMENA Sunnuntai 26.02.2006 17:53

Olen ihan tohkeissani. Äsken kun menin keittiöön, mun kaveri oli siellä.. Se oli tullu ikkunan kautta sisälle mutta mä vähä ihmettelin kun se söi omenaa. Koska en mä nähnyt missään omenoita enkä muistanut että meillä ois mitään omenoita, sitten tajusin että sillähän on varmasti ollut mukana oma omena.

Kun säikähdykseltäni selvisin, menin sitä vastapäätä istumaa ja sitte se heitti omenan lattialle ja mä käännyin kattomaa siihe omenaan päin ja ihmettelin että miks helvetissä se sen lattialle heitti. Sitten nostin sen ja tartuin vahingossa sellasee syötyyn kohtaan ja sitte piti mennä pesemää kädet. Sitte se olikii jo kohta taas ulkona.

Se oli yhtäkkiä muuttunu ihan tyhmäksi. Meni ikkunan kautta ulos hirveen nopeesti, sillo ku olin nostamassa omenaa lattialta. Siinä vaiheessa katoin sitä ikkunan läpi ihmetellen, sitten se lähti juoksemaan hirveen kovaa. Tuli mieleen että se oli varastanu jotai meiltä. Ajattelin että lähen sen perään, mutta sitte ku katoin pöydälle mihi olin jättäny sen omenan kun olin mennyt pesemään käsiä, ei siitä kukaan ollut syönyt.

Tajusin että se oli haamu ja kun kerran sitä omenaa ei ollut kukaan syönyt, söin sen. Siinä oli rotanmyrkkyä

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.