IRC-Galleria

ChastityRowan

ChastityRowan

Vampire princess

Uusimmat blogimerkinnät

WarutteriKeskiviikko 01.04.2009 11:52

Give it a rest... ALL OF YOU!

Ajattelin kirjottaa aiheesta joka on lähhellä sydäntäni. Mä oon nimittäin aivan totaalisen kyllästynyt tähän hevarit vs. hopparit ja hevarit vs. maahanmuuttajat taisteluun joka on jatkunu jo aivan liian pitkään. Siis kyse on pelkästään perhana musamausta ja syntyperästä... Ihan oikeesti get a life.

Korjaamisen varaa asenteissa on ihan kaikilla osapuolilla tässä asiassa. Oon niin kyllästyny kuuntelemaan "kato hei homo-pitkätukka" ja "vitun hevari" huutoja. Toisaalta alkaa aina hävettämään kun kuulee hevarin huutavan "vitun neekeri" tai "vitun fruittari".

Eikös nyt voitais koittaa elää sovussa kun kerta samassa maailmassa eletään ja tilaa löytyy kaikille. Jos oikeesti se että joku näyttää joltakin, on jonkun värinen tai kuuntelee erilaista musaa kuin ite niin paljo että tarvitsee alkaa rähinöimään, ni kannattaa sit muuttaa jonnekkin missä ei muita ole. Tai sit vaan muuten koittaa pitää etäisyyttä sellasiin ihmisiin.

Ite ainakin sitoudun olemaan hieman avoin mielisempi kuin olen ehkä joskus menneisyydessä ollut. Onhan mulla tummaihoisia ja hoppari kavereitakin... Ja kuuntelen itekkin välillä räppiä ja vaikka minkälaista musaa. Peace and love.


Warutterin aivoitus ^^ mutta täysin samaa mieltä

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.