IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

UniKeskiviikko 28.05.2008 03:43

Hän näki minusta unta, jossa olin jokin hamsterin kaltainen otus. Hän tuli kotiin ja näki minut lattialla, huudahti: "Emppu". Olin kuulemma pieni ja pörröinen, minulla oli isot suloiset silmät joilla katoin häneen. Minut oli noitunut hänen entinen opettajansa, ala vai oliko se ylä-asteelta.Enempää hän ei osannut unestaan kertoa.

Tänään kulta piirsi mun selkääniPerjantai 16.05.2008 23:35

Peki piirsi mun selkääni ison hain ja naisen kasvot, hymiön ja kirjoitti sinne "mun". Vatsaani hän taas kirjoitti isolla "PEKIN &lt;sydän&gt;", minä sitten kostoksi piirsin pekin vatsaan poringin ja ^_^ *mau*. No myöhemmin tomi kertoi ettei tussi ollutkaan vesiliukoista, joten oon ny tosi kaunis. xD Hyvä me. <rakas>

2kk.<3Perjantai 16.05.2008 22:48

Kun minulla on huolia,
sinä otat minut syliisi
ja kaikki huoleni katoaa.
Kun olen kipeä,
sinä silittelet minua
ja pidät minusta huolta.
Kun olen surullinen,
sinä saat minut aina nauramaan.
Kun minun tekee mieli itkeä,
sinä olet siinä minun lohtunani.
Mitä tekisinkään ilman sinua,
ilman sinun syliäsi ja turvaasi.
Tiedäthän että olet minulle kaikki kaikessa.

Ärsyttää sitten ihan vitusti! Keskiviikko 07.05.2008 23:46

Mä oon niin vitun poikki siihen saatanan työssäoppimispaikkaan... helvetti!

Vappu. <3Torstai 01.05.2008 20:01

Eilen mentiin sit pekin, peten ja ellin kans nikolle. Siel oli sit tietty niko, hanna,joonans, emmi,tomi, jenni, juhis,johanna, mikis, kata, toni, ninni,minna,janita, janette, aki, late ja santtu. no mä ja niko laulettiin ku se soitti kitaraa ja sit tuli tietysti juteltua kaikkien kans vähän kaikesta. Aki alkos jotain melttoo ja uhkas tappaa meidät kaikki, sit se alkos riehuun pihal ja sellanen pihalamppu meni poikki. Niin tietysti poliisit tuli sit käväseen. No lähdettiin sit sekel jos tapasin yhden hannan ja kaikist mukavin yllätys oli se kun pekin porukat tuli sit sinne kans. Mimma tanssi meidän nuorempien kans ja sit me mentiin ylös ja mä lauloin nikon kans karaokea. Biisi oli : Elton John can you feel the love tonight. Se meni kyl mun mielestä aikas hyvin. Pakko myöntää, mut vappu oli ihana. Tosin hukkasin johannan jossain vaihees, mut onneks se heitti aamul koodii. nyt kullalla on krapula ja mua laulattaa. :)

H y v ä t v a p u t k a i k i l l e ! <3Keskiviikko 30.04.2008 19:28