IRC-Galleria

ChiChicken

ChiChicken

Well I want a better place, or just a better way to fall.

Selaa blogimerkintöjä

UniaTorstai 23.11.2006 09:45

1.
Juuri kun olen unen ja valveillaolon rajamailla mä makaan koulun lattialla, se yksi Piia piirtää mun reppuun tusseilla ilman lupaa ja joku sanoo mun vierellä että "täällä hyppii vihreitä pikku-ukkoja" ja sitten mun ohitse menee sellaiset vihreät sairaalatossut.

2.
Iskä vie mua puoliunehdutun isoveljeni Samin luokse. Sami asuu Kohisevassa rumassa vuotavassa talossa. Matkalla on hevostila ja aitauksesta karkaa hevonen, tai muuli, en ole varma. Jippi sanoo mun vieressä että ne toiset hevoset oli hienompia mutta sitten Jippi katoaa. Mä istun ylhäällä auton katolla koska on lämmin mutta yhtäkkiä tulee sairaan kylmä ja sade ja mua palelee. Hevonen/muuli tulee meidän perässä ja pihassa huomaan että se on aasi- tai tarkemmin vielä- koira jolla on aasinaamari (O_O). Ja koira on muuten Remu. Sitten äiti tulee hengaamaan mukaan ja Samin harmaassa talossa sataa sisällä vettä ja Remu hukkaa naamarinsa

3. Mä suutun jollekkin olemattomasta Hanna-samalle ja menen katsomaan olkkariin The Grudgea Roopen (!!) ja äitin kanssa. Kun katson melkein koko leffan niin äiti kysyy että pelottaako ja mä sanon että joo, äiti ajaa mut hysteerisenä pois katsomasta. Sitten mä istun koneelle ja Hanna-sama on kysyny jotain ja kirjoittanu että onpa pitkä viive, sanoin et olin katsomassa leffaa j sori. Sitten Hanna-sama sanoo että minä lähden mun kahden koiran kanssa taivaaseen (*faints*).... Sitten oon yhtäkkiä sängyssäni ja tajuan ikuisuuden jälkeen että se oli unta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.