IRC-Galleria

ChiChicken

ChiChicken

Well I want a better place, or just a better way to fall.

Selaa blogimerkintöjä

Jaahas, respasta sit löytyikin ilmaiskäyttökone xD pelastus.
Noniin, täällä Tanhuvaarassa sitä sitten ollaan. Tällä hetkellä lössiä mon mukavasti meidän lisäksi 170 henkeä, ja sääli kyllä suurin osa on suurlapsiperheitä -__- koettaa kestää. Koetin luonnollisesti bongailla silmänruokaa ja löytyihän täältä suloinen pikkuparta Kalle, liikunnanohjaaja ;P sääli, oon nähnyt jätkän vaan toppavaatteissa ja uimavalvojana se on vähän mulla yks plus miinus nolla :/ lisäksi, etten voi ihailla treenattuja vatsoja, uimahalli on surullisen pieni. Koettaa siellä sitten uida mun luovaa ja puoli-sokeaa puolisammakkoa. Eilenkin joku daiju tyrkkäs suoraan palleaan -___-* !...
Huoneet ovat kuin sairaalahuoneita, mutta on täällä onneksi kiipeysseinän (jota Kalle muuten valvoo, jippii xD) lisäksi myös nyrkkeilysäkki, kunnon kuntosali ja korkeushyppypaikka :D ja onhan täällä mettää silminkantamattomiin, sinne voi lähteä ja eksyä jos meno menee sairaaksi :)

_Tähän mennessä huomattua unohtunutta_
-Kesken jäännyt stephen kingin kirja
-villasukat
-kuukengät
-hammasharja
-oma pipo
-toppahousut

...Hhmmm. Aika hyvin näin aluksi xD ai niin, pikkuponnareita. Kohta pitäs lähtee johonkin talvisuunnistus-pulkkamäki-juttuun, kiire tulee. ja huomenna sitten AVANTOON!;D äitin kaa lyötiin kympistä vetoa että jos toinen ei uskalla ;D njaah. now i have to go.
Täällä muuten puhutaan mie-sie-tyyliin. aaaw <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.