IRC-Galleria

ChiChicken

ChiChicken

Well I want a better place, or just a better way to fall.

Selaa blogimerkintöjä

Yeah, nyt ollaan sitten 16 ;D tai noh, eilenhän mä jo täytin, muttei kerenny koneella kirjotella...
Toissa-iltana oli sauna-ilta ja bingoa. Hassua kyllä, kerran 15,999 vuodessa käy tuuri xD voitin bingossa kolme kertaa peräkkäin! karkkiahan sieltä vaan tuli, ja nekin annoin roopelle ^__^. Ja bingon jälkeen mentiin saunaan ja kylläh, sinne avantoon ;P suosittelen kaikille, ei ollenkaan nii kamalaa kuin luulisi! Sukat vaan jalkaan ja menoks ^^. äiti meinas jänistää mutta taivuttelin senkin kokeilemaan.
Vaikka täällä onkin ollut ihan kivaa, niin luonnollisesti mun alitajunta alkaa viestittää koti-ikävästi xD esim. kesken lumikenkäilyn alan hymyilemään hölmönä itsekseni sitaatille "i don't feel my legs". KoRnin 'It's on':ia ei voi kuunnella enää pokkana, äiti jäi tuijottamaan hieman eilen kun repesin välisoiton aikana xD noh, jippi ainakin hokaisee miksi. Ja eilen ihan rauhassa kävelessä huoneelle muistin yhtäkkiä miten ihana ääni Sean Schimmelillä on, ja melkein perseelleni lensin ....ooh, *orkku*.
Tänään oli hankifutista, juuri sitä mitä nimi sanoo ;) rankkaa. Mutta kohta lounas, ja sitten Savonlinnaan shoppaamaan :D
Ai niin, ilmoituksen aiheista-rakas iskä ja hänen perheensä on hakenut Karhunlähteeltä kämppää kun niiden oma talo lähtee alta O_o' karmeaa. Ei sinnekkään uskalla mennä, kun on niin ahdasta sitten. Mutta mulle tulee varmaan enemmän lastenhoitokeikkoja...Noh, täytyy laskuttaa -__-*. Ei se kuspää-iskäkään voi antaa edes neljääkymppiä. Perkeleen paskiainen.
Noh, kuitenkin. Hyvää loppulomaa kaikille ;P huomenna kotiin!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.