IRC-Galleria

Bee iiiTiistai 18.03.2008 01:27

Mä oon kuulemma selvä bi xD Hassua ku kaikki sanoo sitä nykyään mulle niin usein. Enhä miä... ^^" MutQ poijkii<3 *mutru* ..No ehkä vähän. Ihan vähän... xD

Kaikille haluaville ei sais antaa koiria. Taas yksi todiste siitä. Tuo Elimäen tapaus nimittäin. Koira pitäisi osata kasvattaa oikein eikä miten sattuu. Mua surettaa se, että rottweiler rotu saa lisää huonoa julkisuutta vaikka ihan samanlainen se on ku muut rodut vaikka sitä sanotaankin tappajakoiriksi >.< Musta sitä vois katsoa vähän tarkemmin että keille oikein niitä koiria myy ja kasvattaja keskustella että ostaja tietää rodun oikeasti ja osaa kouluttaa sen oikein. Se on huonojen omistajien syy ku koirat hyökkäilee ihmisten kimppuun tai tekee jotain muuta vastaavaa eikä itse koirien! Ja koiria varmasti hylättäiskin vähemmän jos katsottais vähän tarkemmin ketkä niitä saa ostaa. Ihmiset osaa olla niin stanan tyhmiä, ottaa oikein päähän.
Takaisin tuohon Elimäen juttuun.. Katsoin uutisista ku haastateltiin sitä eläinlääkäriä. Hassua ettei se ois nähnyt jos se/ne koira/t oli sairaita ku tuns ne niin hyvin. Eli siinä pitää olla sit jotain muuta takana ku sairautta. Mun veikkaus on että se pikku kusipää meni kiusaamaan ja härnäämään niitä koiria eikä ollut eka kerta. Yksin kotona niin mennäänpäs pieksemään koirat huvin vuoks. Jos niin oli, niin ihan oikein sai vidun natiainen. Poika siinä häiriintynyt oli.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.